HUBI25 – yhteisöllinen maisemakonttori etätyöntekijöille

Alajärvelle valmistuu yhteisöllinen työtila HUBI25 hulppeisiin maisemiin. HUBI25 sijaitsee Järviseudun ammatti-instituutin tiloissa, josta on hienot näkymät Alajärven järvimaisemaan. Töitä tehdessään voi inspiroitua isoista ikkunoista avautuvasta maisemasta. Avajaistilaisuutta ja avoimien ovien hetkeä vietetään 9.3. klo 11–17. Tilaisuus on kaikille avoin ja silloin pääsee tutustumaan uusiin työskentelytiloihin.

Yhteisöllinen työtila on tarkoitettu etätyöntekijöille, yrittäjille ja opiskelijoille työskentelyyn ja kokouksiin. HUBI25 tarjoaa yksinyrittäjille tai yksin työskenteleville työyhteisön ja mahdollisuuden verkostoitua eri alojen asiantuntijoiden ja osaajien kanssa. Työtilasta löytyy useita hyvin varusteltuja työpisteitä. Työtilan käyttö on maksutonta.

Toiminnan keskiössä ovat yhteisöllisyys, toisten kohtaaminen ja verkostoituminen. Tämä toimintatapa erottaa HUBI25:n muista etätyötiloista. Ajatuksena on, että tilassa voisi työskennellä ja kohdata toisiaan erilaisilla toimialoilla toimivia henkilöitä. Kohtaamisissa pääsee ideoimaan ja vaihtamaan ajatuksia, jolloin yhteistyö ja ideat pääsevät leviämään. Alueen elinvoima lisääntyy, kun asioita ideoidaan ja kehitetään yhdessä.

HUBI25:ssä on mahdollisuus myös studiopalveluihin, jotka tarjoavat yrityksille mahdollisuuden esimerkiksi podcastien tekoon sekä kokousten ja tapahtumien striimaukseen. Studiolla palvelee studiomanageri, jolta saa tukea ja apuja digitaaliseen markkinointiin ja sitä kautta yritysten kasvuun.

Yhteistöllistä työtilaa rakennetaan ja kehitetään tämän vuoden ajan hankkeen voimin. Rahoitus on saatu Etelä-Pohjanmaan liitolta ja hanketta toteuttavat yhteistyössä Järviseudun koulutuskuntayhtymä, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy sekä Aisapari ry.

Tule kokemaan HUBI25 – Tehdään yhdessä hyvä työpäivä!

HUBI25, Hoiskontie 25, Alajärvi. Sinua palvelee yhteisömanageri Aana Vainio aana.vainio@jamin.fi p. 040 754 9767

Scroll to Top