YritysTulkista tukea liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelussa on otettu käyttöön YritysTulkki -työkalu, joka tarjoaa kattavasti tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja talouden suunnitteluun. YritysTulkki palvelee sekä alkavaa yrittäjää että jo pidempään liiketoimintaa harjoittaneita yrityksiä.

– Palvelun vahvuutena on sen monipuolisuus ja käytettävyys. Alueemme yritykset voivat vapaasti oman aikataulun ja tarpeen mukaan ladata YritysTulkista itselleen muun muassa kannattavuuslaskentaohjelmat ja sopimuspohjat.  Palvelu sisältää myös paljon käytännön tietoa yrittämisestä yhteen koottuna ja ohjaa eri lomakkeiden täytössä, kertoo yrityspalvelupäällikkö Maria Ahvenniemi.

YritysTulkki on osa JPYP:n hallinnoiman Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hankkeen toimenpiteenä luotua digitaalista liiketoimintamallia. Digitaalisella liiketoimintamallilla tarkoitetaan tässä sähköisiä palveluita yrityksen kasvun ja talouden hallinnan tueksi. YritysTulkin lisäksi digitaaliseen liiketoimintamalliin sisältyy Oulun Yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin luomat kasvu- ja digivalmiustestit.

– Järjestämme digitaalisesta liiketoimintamallista käytännönläheiset esittelytilaisuudet jokaisessa JPYP:n alueen kunnassa, kertoo hankkeen projektipäällikkö Mirva Särkiniemi.

Tutustu YritysTulkkiin täältä ja ilmoittaudu mukaan kuntakohtaisiin tilaisuuksiin täältä.

Scroll to Top