Aloittavat yritykset

Yrityksen perustaminen

Oletko miettinyt yrityksen perustamista? Onko sinulla yritysidea, jonka käynnistämistä olet miettinyt jo pitkään? Pohditko yritysideasi kannattavuutta? Pelottaako yritystoiminnan aloittamisen ”byrokratia”?

Kun haaveilet yrittäjyydestä, autamme sinut alkuun. Hyvin suunniteltu liiketoiminta antaa paremmat mahdollisuudet kannattavan liiketoiminnan aloittamiseen.

Ole meihin yhteydessä, kun mietit yrityksen perustamista.

Yrityksen perustaminen

Kun suunnittelet elintarvikealan toiminnan aloittamista, tarkista ennen toiminnan aloittamista kunnan elintarvikevalvontaviranomaiselta, onko sinun rekisteröitävä toiminta tai haettava sille hyväksyntää.

Jos sinulla on jo elintarviketoimintaa harjoittava yritys, etkä ole varma, tulisiko sen kuulua elintarvikevalvontaan, tarkista asia oman kuntasi elintarvikevalvontaviranomaiselta

 Ota yhteyttä oman kuntasi elintarvikevalvontaviranomaiseen

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto, elintarvikevalvonta (Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli, Ähtäri) 

Autamme sinua liiketoimintasuunnitelman laatimisessa

Suunnitelmallinen tekeminen helpottaa yritystoimintaa kehityksen eri vaiheissa – niin perustettaessa kuin sen toiminnan aikana.

Laadi oma liiketoimintasuunnitelmasi: 

Autamme sinua yrityksen rahoituksen suunnittelussa

Kartoitamme yhdessä aloittavan yrittäjän kanssa toimintaan sopivat rahoittajatahot. Lue lisää aloittavan yrityksen tuki- ja rahoitusvaihtoehdoista:

Starttiraha – aloittavan yrittäjän tuki
Leader Aisaparin perustamistuki (Alajärvi, Lappajärvi, Vimpeli)
Leader Kuudestaan perustamistuki (Soini)
Finnvera-rahoitus yrityksen perustamiseen

Rahoitussuunnitelma
Vapaat toimitilat

Autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat toimitilat

 Alueellamme on pohjalaisen tekemisen meininki. Monet Järvi-Pohjanmaan yritykset ovatkin kasvaneet pienistä perheyrityksistä kansainvälisiksi toimijoiksi. Täällä viihtyvät sekä pienet, että isot yritykset. Sijoitu sinäkin tänne! 

JPYP toivottaa menestystä yrittäjätaipaleellasi!

Scroll to Top