Kasvuyrityksen palvelupolku

Tavoitteenamme on alueen yritysten kasvun edistäminen ja lisätä myönteistä ajattelumallia kasvuyrittäjyydestä, kansainvälistymisestä sekä oman liiketoiminnan kehittämisestä.

Start

Yritys haluaa kasvaa

Start

Kasvuanalyysi

Tee kasvuanalyysitesti

Soveltuu parhaiten mikroyrityksille. Kasvuanalyysin osa-alueet ovat: yritys markkinoilla, yritystoiminnan organisointi ja resurssointi, liiketoiminnan johtaminen, tulevaisuuden näkymät ja oma toimintatapa ja työssä jaksaminen. 
Osa-alueittaiset tulokset esitetään asteikolla (Rajoittunut – Saavutettavissa). Mitä saavutettavampi osa-alue on, sitä paremmin se voi tukea kasvua.
Mitä rajoittuneempi osa-alue on, sitä enemmän se voi rajoittaa kasvua
Klikkaamalla muuttujia (Kaikki toimialat, Oma toimiala, Yritys) voit valita, mitä tietoja graafi näyttää ja tehdä vertailua muihin testiin vastanneisiin yrityksiin.
Vinkit osa-alueista, jotka ovat yrityksesi keskimääräistä kasvukyvykkyystasoa jäljessä (Laahaavat osa-alueet). Keskity erityisesti näihin! Tee testi tästä

Kasvuanalyysi

Käy tulos läpi JPYP:n sparraajan kanssa

Onko kasvuvalmius kunnossa?

Käy tulos läpi JPYP:n sparraajan kanssa
Rahoitusvaihtoehdot

Kehityskohteet

Mitä pitää kehittää?

Tarvitsetko sparrausta?

Aihealueina:

Varaa aika tai soita JPYP:n yritysneuvojalle.

Kehityskohteet

Kasvustrategia on syntynyt!

Kasvustrategia on syntynyt!

Hanke rahoitetaan REACT EU-välineen määrärahoista osana Euroopan Unionin COVID-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia. Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY- keskus.

Scroll to Top