Yritysrahoitus

Aloittavalla ja toimivalla yrittäjällä on useita rahoitus- ja tukivaihtoehtoja

Tuemme pienten ja keskisuurten suomalaisten yritysten kehittämis- ja investointihankkeita. Tavoitteena on uuden liiketoiminnan luominen, pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen sekä yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen. Yritysten tukemisella kannustamme yrityksiä uudistumaan ja tavoittelemaan kestävää kasvua ja tuottavuutta.
Business Finland tarjoaa rahoitusta tutkimukseen, tuotekehitykseen ja monenlaisiin liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Suuret yritykset ja tutkimusorganisaatiot voivat saada rahoitusta yhteisiin projekteihin pk-yritysten kanssa.
Yrityksesi voi käyttää myöntämiämme takauksia vakuutena pankeilta tai muilta rahoittajilta saamilleen luotoille ja muille vastuusitoumuksille. Finnvera täydentää rahoitusmarkkinoita eikä kilpaile rahoituksen tarjoajana muiden rahoittajien kanssa, vaan jakaa rahoitukseen sisältyvää riskiä. Finnveran myöntämistä takauksista vastaa Suomen valtio.
Leader Aisapari Aisapari toimii kuuden kunnan alueella: Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi, Lapua ja Vimpeli. Leader Kuudestaan toimii neljän kunnan alueella: Alavus, Kuortane, Soini ja Ähtäri.

Onko vaikeaa löytää juuri sinun yrityksellesi sopivaa rahoitusvaihtoehtoa? Me autamme mielellämme kartoittamaan vaihtoehtoja!

Scroll to Top