Sähköiset palvelut

Sähköiset palvelut

Palveluista löytyvät muun muassa vapaiden toimitilojen hakemisto, kasvu ja digianalyysit sekä yritystoiminnan lomake- ja laskentapohjien tietopankki. Hyödynnä sähköisiä palveluita silloin kun itsellesi parhaiten sopii!

Yritystulkki

Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit kehittää yritystoimintaasi tai suunnitella yrityksen perustamista. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiinien ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun. Kun haaveilet yrittäjyydestä, autamme sinut alkuun. Hyvin suunniteltu liiketoiminta antaa paremmat mahdollisuudet kannattavan liiketoiminnan aloittamiseen.
Ole meihin yhteydessä, jos et löydä etsimääsi.

Yritystulkki on osa Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hankkeen toimenpiteitä.
Logot-Liiketoimintaa-uudessa-normaalissa-hanke

Yritystulkki_logo
Kasvuanalyysi

Yrityksen kasvuanalyysi

Maksuttomat testit tarjoavat käytännön vinkkejä yrityksesi kasvumahdollisuuksien ja kasvunhallinnan kehittämiselle.

Yrityksen kasvuanalyysi ja digivalmiustesti ovat Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE® :n  tuottamia osana EAKR-rahoitteista SoloENTRE ja Yrittävä kulttuuri -hanketta.  JPYP on osa MicroENTREn toimijaverkostoa.

Kasvuanalyysi ja digivalmiustesti on osa Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla -hankkeen toimenpiteitä.

 

Yrityksesi digivalmius

Digivalmiustestin avulla saat tietoa yrityksesi digitaalisen valmiuden nykytilasta, siihen liittyvistä kehityskohteista sekä käytännön vinkkejä digitaalisen valmiuden kehittämiseen.

Tee yrityksesi digivalmiustesti

Digivalmiustesti
Vapaat toimitilat

Autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat toimitilat

 Alueellamme on pohjalaisen tekemisen meininki. Monet Järvi-Pohjanmaan yritykset ovatkin kasvaneet pienistä perheyrityksistä kansainvälisiksi toimijoiksi. Täällä viihtyvät sekä pienet, että isot yritykset. Sijoitu sinäkin tänne! 

Yritys ja palveluhakemisto

Tietoa Järvi-Pohjanmaasta

 

Palvelua ylläpitää Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy.                                                                 Hakemistosta voit hakea Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin alueella toimivia yrityksiä ja yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja.

Hakemistosta löydät mm.:
• Alueen yritykset (lukumäärä saattaa sisältää myös yrityksiä, jotka eivät toimi aktiivisesti)
• Yritysten tuottamat palvelut
• Yritysten yhteystiedot
• Yritysten sijainti kartalla

JPYP toivottaa menestystä yrittäjätaipaleellasi!

Scroll to Top