Tietoa yhtiöstä

Yhtiön omistus ja toimipaikat

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP) on Alajärven kaupungin, Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueen 20 yrityksen ja pankin yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö. Yhtiöllä on toimipisteet Alajärvellä (Hoiskontie 25), Lappajärvellä (Maneesintie 5A), Soinissa (Alajärventie 2) ja Vimpelissä (Patruunantie 15). Laajan toimipaikkaverkoston avulla voidaan asiakkaita palvella lähellä heitä.

Yhtiö toimii kiinteänä osana kaupungin ja kuntien elinvoiman kehittämistyötä.  JPYP tekee yhteistyötä aktiivisesti Hoiskontie 25 -kehittämis- ja innovaatiokeskuksen toimijoiden kanssa. Edellisten lisäksi yhtiö tekee aktiivista yhteistyötä julkisten sekä yksityisten toimijoiden kanssa.

JPYP palvelee Järvi-Pohjanmaalla toimivia yrityksiä ja yrittäjäksi haluavia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen saakka. Haluamme olla mukana yrittäjän arjessa.

JPYP:n toiminta jakautuu kolmeen palvelupolkuun; alkavien yrittäjien palvelut, kasvupalvelut ja kansainvälistymispalvelut.

Yhtiön tehtävä

Yhtiön tehtävänä on tukea ja edistää toimialueen yritysten ja osakaskuntien elinkeinoelämän kehittymistä sekä vahvistaa alueen elinvoimaa. Yhtiö hankkii ja tarjoaa yritysten kehittämistarpeisiin parhaan asiantuntemuksen ja osaamisen laajan yhteistyöverkostonsa avulla.

Scroll to Top