eRural Resilience

eRural Resilience

Tausta:

Creating resilient rural communities in BSR based on the opportunities of digital bio businesses eli lyhyesti eRural resilience. JPYP on hankepartnerina mukana kansainvälisessä Interreg Europe-rahoitteisessa eRural Resilience -hankkeessa yhdessä 14 hankepartnerin kanssa. Hankkeessa on mukana toimijoita seitsemästä maasta (Viro, Suomi, Puola, Saksa, Tanska, Latvia ja Liettua). 

Tavoitteet:

eRural resilience -hankkeen tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisia digitaalisen ja kestävän liiketoiminnan ratkaisuita maaseutumaisten alueiden kehittäjille ja yrityksille. Hankkeen kohderyhminä ovat alueelliset viranomaiset ja poliittiset päättäjät, elinkeinotoimijat sekä sidosryhmät. 

Toimenpiteet:

Hankkeessa toteutetaan kestävän liiketoiminnan sekä digitalisaation pilotointeja yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Lisäksi hankkeen toimenpiteiden tukemana alueen yrityksiin pyritään synnyttämään uusia businessratkaisuita. Lisäksi hankkeessa edistetään maiden välistä yhteistyötä sekä luodaan uusia kansainvälisiä verkostoja. 

Perustiedot:  

Toteutusaika:  1.7.2023-31.10.2026

Toteutusalue: Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi, Soini ja Vimpeli

Hallinnoija: Association of Municipalities of Tartu
County/ Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy

Projektikoordinaattori: Liisa Kuoppala p. 040 528 2561, liisa.kuoppala(@)jpyp.fi

Kokonaisbudjetti: 2,9 M, josta JPYP:n osuus 223 935 € 

Rahoitus: Interreg Baltic Sea Region

Scroll to Top