ELY-keskus

Tuemme pienten ja keskisuurten suomalaisten yritysten kehittämis- ja investointihankkeita. Tavoitteena on uuden liiketoiminnan luominen, pk- yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen sekä yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen.

Yritystä perustettaessa

Tutustu näihin rahoitus- ja tukimahdollisuuksiin:

Kehittämisavustuksella yritykselle uutta suuntaa ja kasvua

Tarvitseeko yrityksesi nostetta liiketoiminnan uudistumiseen tai kansainvälistymiseen? Kehittämisavustuksen avulla tuetaan yrityksen kokonaisvaltaista kehittymistä sekä luodaan parempia edellytyksiä liiketoiminnallesi.  

Kehittämisavustusta voidaan myöntää pk-yritysten kehittämistoimenpiteisiin ja investointeihin, kun yritys aloittaa toimintansa, haluaa panostaa merkittävästi uudistumiseen tai pyrkii kasvamaan.

Yrityksen kehittämisavustusta myönnetään ensisijaisesti pk-yritykselle, joka on

  • alle 250 henkilöä työllistävä ja
  • liikevaihto on enintään 50 milj. euroa tai tase on enintään 43 milj. euroa,
  • eikä yritystä omista yli 25 % suureksi yritykseksi luokiteltava yritys.

ELY-keskus yrityksen kehittämisavustus

Yrityksen ollessa toiminnassa

Tutustu näihin rahoitus- ja tukimahdollisuuksiin:

Maaseudun yritystukia voit hakea, mikäli yrityksesi sijaitsee maaseutualueella. Yritysten perustamista ja investointeja tuemme, jotta maaseudulle syntyisi lisää yritystoimintaa ja työpaikkoja ja sitä kautta elinvoimaa. Tuki ei kuitenkaan saa vääristää kilpailua, joten tuen myöntäminen on harkinnanvaraista.

Maaseudun yritystuet

Haku on tarkoitettu ensisijaisesti mikro- ja pienyrityksille, jotka suunnittelevat kansainvälistymistä.  Mikro- ja pienyrityksiä ovat alle 50 henkilöä työllistävät yritykset. Tämä on erinomainen rahoitusmahdollisuus, jos olet miettinyt kansainvälistymistä ja haluat selvittää yrityksesi mahdollisuudet laajentaa toimintaa Suomen rajojen ulkopuolelle. Tavoitteena on aktivoida yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Haun tarkoituksena on yritysten valmiuksien parantaminen ja digitaalisen teknologian hyödyntäminen kansainvälistymisessä.

Kasvun-kiihdyttämisohjelma

 

Onko vaikeaa löytää juuri sinun yrityksellesi sopivaa rahoitusvaihtoehtoa? Me autamme mielellämme kartoittamaan vaihtoehtoja!

Scroll to Top