17.3 – Messut, tapahtumat, markkinat, verkostoituminen – Myyntiä kaikki tyynni!

Mutta miten pitää itsestään meteliä olematta tyrkky? Miten varmistaa tulokset erilaisista tapahtumista kun kaikki on verkossa, vai onko? Kannattaako messuilla tai tapahtumissa enää kiertää? Miksi ennen ja jälkeen tehtävät työt ovat tärkeämpiä, kuin itse tapahtumat?

Valmennus on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja yrityksille, kokoluokasta riippumatta. Jos haluat oppia lisää myymisestä vuorovaikutustilanteissa, tule mukaan! Lupaamme sekä tietorikkaan, viihdyttävän, että vuorovaikutteisin aamupäivän.

Päivän aikataulu:

7:45-8:15 JPYP:n tarjoama aamupala Hotelli Kivitipussa

8:15-9:00 Katja Jankens, Viexpo: Kaikki mitä yrittäjän tulee tietää osallistuessaan messuille

9:00-12:00 Pasi Rautio, Tuplaamo: Tuloksen tekeminen kasvotusten – miten onnistua messuilla, tapahtumissa, markkinoilla ja verkostoituessa?

12:00 Tilaisuus päättyy.

Lisätietoa puhujista

Katja Jankens työskentelee Viexpolla, jossa hänen työtehtäviinsä kuuluu mm. yritysten ja klusterien neuvominen Pohjoismaiden markkinoille, koulutusten sekä verkostoitumistapahtumien ja -matkojen järjestäminen yrityksille ja klustereille. Vientineuvonnan lisäksi hän vastaa yritysten ja yritysryhmien messuosallistumisten ja markkinaselvitysmatkojen suunnittelusta ja toteutuksesta pääasiassa Pohjoismaihin.

Pasi Rautio tunnetaan myyntikuiskaajana – hän perusti vuonna 2009 oman yrityksensä, jossa keskittyi myynnin konsultointiin. Mukaansa tempaavan, humoristisen ja suoraan asiaan menevän tyylinsä johdosta Pasista onkin tullut erittäin haluttu puhuja niin messuille, seminaareihin kuin mihinkin koulutuksiin.

Lisätietoa tilaisuudesta

Tilaisuus järjestetään ensisijaisesti paikanpäällä Hotelli Kivitipussa Mänkki kabinetissa, mutta mikäli vallitseva tilanne sen vaatii, voidaan se järjestää myös etänä. Tiedotamme asiasta viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Liiton rahoittaman ”Yritystoiminnan kehittäminen muuttuneessa toimintaympäristössä” -hankkeen sekä Leader Aisaparin ja Leader Kuusistaan rahoittaman ”Järviseutu Goes Smart”- hankkeen kanssa.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Anniina Heikkilä: anniina.heikkila@jpyp.fi / 040 670 4619.

Scroll to Top