Tulisitko meille töihin? – Tee rekrytoinnista houkuttelevaa 16.2.2022

Miten laadin houkuttelevan työpaikkailmoituksen?

Mitkä asiat työnhakijoita kiinnostavat?

Miten saada myös ns. passiiviset työnhakijat kiinnostumaan yrityksestämme?

Hyvien osaajien saaminen yritykseen ei ole itsestäänselvyys, koska hyvistä osaajista ovat kiinnostuneita kaikki.

Tule poimimaan vinkit rekrytoinnin kehittämiseen! 

Aika: ke 16.2.2022 klo 14.30-16.00

Paikka: webinaarina Teamsissä

Tilaisuudessa tuodaan esiin, miten rekrytointeja on hyvä lähteä suunnittelemaan ja millä eväillä yrityksellä on parhaat mahdollisuudet onnistua kilpailtaessa hyvistä osaajista. Aiheesta luennoimassa projektipäällikkö Mika Koivupuisto ja asiantuntija Hanna Punkari SeAMK:sta. Tilaisuudessa varataan aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.  

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua omalta työpisteeltä Teams:n välityksellä. Tilaisuuteen tulee kuitenkin ilmoittautua ennakkoon. Osallistumislinkin saat vahvistusviestissä sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumiset 15.2.2022 mennessä.

Tilaisuuden esite löytyy tästä:

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

Lisätiedot: mika.koivupuisto@seamk.fi tai 0400 368 221

Tilaisuuden järjestää SeAMKin Pienten yritysten ketterät strategiat –hanke yhteistyössä JPYP:n Työ etsii tekijäänsä –hankkeen kanssa.

Tutustu ja osallistu myös oheiseen webinaariin:

Tervetuloa myös SeAMK:n Vastuullista kasvua -hankkeen Teams-koulutukseen pe 11.2.2022 klo 9:00. Aiheena on Vastuullinen markkinointiviestintä, työnantajamielikuva ja brändi, jotka ovat keskeisiä menestystekijöitä kilpailtaessa hyvistä osaajista. Yritysesimerkkinä Kyrö Distillery Company, jonka brändistä ja vastuullisesta markkinoinnista kertomassa Brand Manager Reija Penttinen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://projektit.seamk.fi/event/vastuullinen-markkinointiviestinta/

Kevään 2022 koulutuskalenterin löydät täältä :

Koulutuskalenterista löytyy Pienten yritysten ketterät strategiat -hankkeen järjestämät koulutukset yrityksille. Kaikki koulutukset ovat osallistujille maksuttomia eivätkä vaadi mitään ennakkovalmisteluita.

Scroll to Top