Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hanke on käynnistynyt

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoima Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hanke on käynnistynyt ja sen projektipäälliköksi on valittu Mirva Särkiniemi.

Lappajärveläinen Särkiniemi on työskennellyt aiemmin taloushallinnon tehtävissä tilitoimistossa ja yrityksissä. Lisäksi Mirvan liiketalouden tradenomiopinnot ovat loppusuoralla Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa.

Työkaluja mikroyritysten liiketoiminnan kehittämiseen

Särkiniemen luotsaaman hankkeen tavoitteena on antaa JPYP:n toimialueen mikroyrityksille selviytymiskeinoja edelleen jatkuvaan koronapandemiaan ja tuoda lisäksi valmiuksia tulevaan, uuteen normaaliin.
-Hankkeessa mikroyrityksille tuodaan keinoja oman liiketoiminnan analysointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Työkaluksi rakennetaan digitaalinen liiketoimintamalli, jonka avulla lisätään ja tiivistetään yhteistyötä yritysten, tilitoimistojen ja rahoittajien välillä, Mirva kertoo.
-Yhteistyön tiivistymiseen ja lisääntymiseen liittyy oleellisesti verkostoituminen muiden toimijoiden kanssa. Tarpeen mukaan hankkeessa voidaan ohjata yrityksiä jatkotoimiin yrityksille kehittämispalveluja tarjoaville verkostokumppaneille.

-Työt ovat lähteneet hyvin käyntiin ja seuraavat askeleet hankkeessa ovat kohdeyritysten ja tilitoimistojen kartoitus. Hankkeen avulla voimme tukea myös omistajanvaihdostilanteita sekä ohjata tukalassa taloustilanteessa olevia yrityksiä avun piiriin, Mirva jatkaa.

Hanke jatkuu keväälle 2023 saakka ja kustannusarvio hankkeelle on 119 740 €. Hankkeen rahoittajina ovat Leader -toimintaryhmät, Aisapari ry ja Kuudestaan ry. Hankkeen sivu sekä Mirva Särkiniemen yhteystiedot löytyvät Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n verkkosivuilta www.jpyp.fi.

Scroll to Top