JPYP hakee projektikoordinaattoria vauhdittamaan yritysten omistajanvaihdoksia

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy on Alajärven kaupungin, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueen yli 20 yrityksen yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö. 1.1.2024 lähtien yhtiön toiminta laajenee myös Evijärvelle. Olemme saaneet hankerahoituspäätöksen, ja haemme nyt

Asiantuntevaa projektikoordinaattoria yritysten omistajanvaihdosten edistämiseen keskittyvään Yrityskaupat käyntiin! -hankkeeseen.  

Projektikoordinaattorina vastaat Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n osahankkeen toimenpiteiden toteuttamisesta ja tuloksellisuudesta, hankehallinnosta, viestinnästä ja olet osa yhtiön yritysneuvojien tiimiä. Työtehtävän keskeisen osan muodostavat hankkeessa toteutettavat yrityspilotit omistajanvaihdosta tai yrityskauppaa suunnittelevien yrittäjien kanssa. Yrityskaupat käyntiin -ryhmähankkeen päätoteuttaja on Seinäjoen Ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Into Seinäjoki Oy, Alavuden Kehitys Oy, Ähtärin kaupunki ja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy. Hanke saa rahoituksen Etelä-Pohjanmaan Liiton Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF). 

Edellytämme hakijoilta kokemusta ja ymmärrystä yritysten liiketoiminnan kehittämisestä sekä hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Projektikoordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä ryhmähankkeen muiden toteuttajaorganisaatioiden sekä keskeisten sidosryhmien kanssa.  

Työn toimenkuvan luonne vaatii jalkautumista paikallisiin yrityksiin, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus on neljä (4) kuukautta.  

Työsuhteen toivotaan alkavan mahdollisimman pian projektikoordinaattori valinnan jälkeen. Hankkeen kesto on 1.11.2023-30.4.2026.  

Lisätietoja tehtävistä antaa: toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa p. 044 465 9380. Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 21.1.2024 (hakuaikaa jatkettu) klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: vesa.alanko-luopa@jpyp.fi, aihekenttään tunnus ’Projektikoordinaattori / Yrityskaupat käyntiin”.  

Scroll to Top