Marika Paavola aloitti uutena projektikoordinaattorina

Hei!

Olen Paavolan Marika ja olen aloittanut tällä viikolla Yrityskaupat käyntiin -hankkeen projektikoordinaattorina täällä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalveluissa.

Tulen Keski-Suomen puolelta Karstulasta, jossa olen tehnyt pitkän työuran yrityskehittäjänä paikallisessa kehittämisyhtiössä. Olen hoitanut aloittelevien, kehittyvien, kriisi- ja omistajanvaihdostilanteessa olevien yritysten ja yrittäjien asioita.

Omistajanvaihdosten osalta olen tehnyt arvonmäärityksiä, kauppakirjoja, osallistunut kauppa- ja rahoitusneuvotteluihin, koonnut rahoitus- ja tukipaketteja.

Viime vuosina omistajanvaihdokset ovat olleet lähellä sydäntä ja näenkin alueen elinvoimaisuuden kannalta erittäin tärkeänä asian, että alueella saadaan syntymään onnistuneita yrityskauppoja ja että elinkelpoisia yrityksiä ei pääse poistumaan. Ainakaan siksi, että tietoa tai apua omistajanvaihdoksiin liittyen ei olisi ollut saatavilla.

Nyt starttaavan hankkeen tavoitteena onkin vauhdittaa alueen yrityskauppoja ja luoda edellytyksiä onnistuneille yrityskaupoille sekä jakaa tietoa omistajanvaihdoksiin liittyvistä asioista. Tavoitteena on myös luoda alueelle toimivat omistajanvaihdospalvelut yhdessä muiden alueen toimijoiden kanssa.

Kuuntelen herkällä korvalla alueen yrittäjien ja yhteistyökumppaneiden toiveita ja haasteita omistajanvaihdosten osalta, mielelläni olen ratkomassa niitä yhdessä teidän kanssanne.

Töiden vastapainoksi viihdyn vapaa-ajalla luonnossa, veden ja auringonlaskujen äärellä. Mieluista puuhaa vapaa-ajalla on myös lenkkeily, pyöräily, uinti ja talvisin avantouinti.

Olkaanhan yrittäjät ja yrittäjyydestä haaveilevat matalalla kynnyksellä yhteydessä, melkeinpä heti, kun ensimmäinen ajatus yrityksen myymisestä tai ostamisesta vilahtaa ajatuksissa.

Scroll to Top