Janne Lager aloitti uutena kehittämispäällikkönä

Hei!

Olen Janne Lager, aloitin kehittämispäällikkönä 11.3. Tehtäväni on auttaa osakasyrityksiä menestymään markkinoilla, sekä alueen toimintojen ja elinkeinoelämän kehittäminen. Omaan pitkän kokemuksen myynnistä, markkinoinnista ja viennistä.  Taustani kattaa laajan kokemuksen kaupan ja teollisuuden alalta sekä vankan osaamisen kansainvälisestä viennistä.

Työssäni keskityn osakasyritystemme tukemiseen ja alueemme elinkeinoelämän kehittämiseen. Laadin strategisia suunnitelmia, teen markkinatutkimuksia, neuvon ja tuen yrityksiä sekä rakennan yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Pyrkimyksenäni on luoda kannustava ja innovatiivinen ympäristö, joka edistää yritystemme kasvua ja menestystä.

Olen liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, jolla on syvä ymmärrys markkinoista ja yritystoiminnan dynamiikasta. Minulla on laaja verkosto ja kyky luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia. Olen myös taitava neuvottelija ja viestijä, kykenevä innostamaan ja motivoimaan muita saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Vapaa-aikani vietän monipuolisesti liikkuen, mikä tuo minulle energiaa ja tasapainoa työelämään. Nautin myös ajasta perheeni ja ystävieni kanssa sekä osallistun aktiivisesti paikallisiin tapahtumiin ja harrastuksiin. Näiden kautta edistän yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia alueellamme.

Scroll to Top