Tuotekuvauksen työpajat yrittäjille – 26.10 ja 3.11

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Haluatko oppia ottamaan laadukkaita kuvia verkkoon ja sosiaaliseen mediaan? Tämä työpaja on sinulle!

Kaksiosaisessa toiminnallisessa työpajassa keskitytään ammattivalokuvaajan avuin siihen, miten voimme pienelläkin budjetilla saada aikaan laadukkaita ja näyttäviä kuvia. Mikäli sinulla ei ole kameraa se ei haittaa, sillä työpaja järjestetään niin, että kännykälläkin pärjää! Emme siis keskity järjestelmäkameran manuaaliasetuksiin, vaan siihen, miten kevyellä tekniikalla saadaan parempia kuvia aikaan.

Ensimmäisessä osassa 26.10 keskitymme kuvaustekniikkaan, valaistukseen ja opimme rakentamaan yksinkertaisen kotistudion. Yrittäjät voivat tuoda mukanaan omia tuotteita, joita kokeilemme kuvata. JPYP tarjoaa halukkaille klo. 8.30 alkaen maittavan aamupalan!

Toisessa osassa 3.11 opetellaan yksinkertaista kuvaeditointia saatavilla olevilla ilmaisohjelmilla. On toivottavaa, että yrittäjät ovat viikon aikana kokeilleet kuvata omia tuotteitaan, jolloin heillä on editoimiseen soveltuvaa kuvamateriaalia. Aamupala tarjolla 8.30 alkaen.

Otamme korkeintaan 15 osallistujaa, joten ilmoittaudu pian! Etusijalla ovat Järvi-Pohjanmaalla (Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi, Soini, Vimpeli) toimivat yritykset.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Työpajan valmentajana toimii Santtu Hakala, joka on tehnyt opetustyötä valokuvauksen ja kuvankäsittelyn puolella vuodesta 2015 alkaen. Santtu toimii itse valokuvaajana yrityksessään Santtu Hakala Photography. Tutustu Santun yritykseen ja portfolioon!

Työpajat järjestetään osana Etelä-Pohjanmaan Liiton rahoittamaa ”Yritystoiminnan kehittäminen muuttuneessa toimintaympäristössä”- hanketta. Lue lisää hankkeesta tästä linkistä. Lisätietoja työpajasta antaa Anniina Heikkilä. Katso yhteystiedot yhteystieto- sivulta.

Vieritä ylös