27.1 Business On Ice tapahtuma


Aika: perjantai 27.1.2023 Klo 14:30-18 , ILMOITTAUDU HETI ja varmista paikkasi!
Paikka: Hotelli Kivitippu, ravintolan alasali, Nykäläntie 137, 62600 Lappajärvi

Tervetuloa innostavaan, tulevaisuushenkiseen ja inspiroivaan Business on Ice tapahtumaan!

JPYP ja Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla -hanke järjestää Business on Ice -tapahtuman Lappajärven Kivitipussa!

Tule kuulemaan huippu puhujia, inspiroitumaan ja saamaan ideoita yrityksesi kasvuun!

Henri Hyppönen on luova johtaja, kirjailija, puhuja, TV -isäntä ja sarjayrittäjä. Hän on viiden yrityksen perustaja, mukaan lukien Henrin uusin startup-yritys, joka suunnittelee dataa ja tekoälyä tukevia tuotteita ja palveluita. Henri puhuu innovaatiosta ja kasvusta. Henrin puheenvuoro on aina ajatuksia herättävä elämys, missä yhdistyvät tieteeseen pohjaava pohdiskelu ja omakohtainen laaja-alainen kokemus; tiede ja taide, substanssi ja inhimillisyys.

Futuristi Niko Herlinin inspiroivalla ja energisellä otteella toteutettu puheenvuoro käsittelee tulevaisuuden yrittäjyyttä ja liiketoiminnan kehittämistä. Niko on intohimoinen futuristi, yritysjohdon konsultti ja yrittäjä, jota kiinnostavat erityisesti työn ja johtamisen tulevaisuus, kaupan tulevaisuus sekä teknologiset innovaatiot. Hän innostuu päästessään ravistelemaan ja kyseenalaistamaankin organisaatioiden ajattelua ja tekemistä. Niko juontaa ja toimii puheenjohtajana paneelikeskustelussa, jossa aiheena RAHA, tarkemmin yritysrahoituksen haasteet ja mahdollisuudet. Mukana keskustelemassa Finnveran edustaja, alueen kasvukokemusta omaavia yrittäjiä ja yritysten edustajia.

Osallistuminen on avointa ja maksutonta kaikille yrityskasvusta kiinnostuneille. Tilaisuus sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat verkostoitua Järviseudun yrittäjien kesken tai osallistua ja saada uusia ideoita yrityskasvusta ja yritysrahoituksesta.

Ohjelma:
Klo 14:30 Cocktail henkinen alkutarjoilu
Klo 15–18 välillä kuulemme paneelikeskustelun lisäksi puheenvuorot Luova Johtaja, Puhuja Henri ”Henkka” Hyppöseltä ja Futuristi Niko Herliniltä . Puolessa välissä ohjelmaa lyhyt tauko.

Ilmoittaudu helposti tästä 20.1.2023 mennessä (paikkoja on rajoitetusti)

Lisätietoja tapahtumasta antaa projektipäällikkö Liisa Peltomaa 0405282561 tai liisa.peltomaa(at)jpyp.fi

Tilaisuus järjestetään osana Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla-hanketta (A78271). Hanke rahoitetaan REACT EU-välineen määrärahoista osana Euroopan Unionin COVID-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia. Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus.

Kasvuyrittäjyys_logobanneri
Scroll to Top