8.11. ja 15.11. Tehoa pienen yrityksen markkinointiin -valmennus

Tehoa pienen yrityksen markkinointiin -valmennus on maksuton kahden tilaisuuden kokonaisuus, jossa ensimmäinen tilaisuus on etävalmennus (Teams) ja toinen tilaisuus on lähitapaamisena järjestettävä työpaja Kivitipussa Lappajärvellä.

Ensimmäisellä kerralla käymme läpi muun muassa seuraavia aiheita: Millainen on asiakkaasi kokemus yrityksestäsi? Missä ja millaisena mahdollinen asiakas näkee yrityksesi? Miten ja missä vastaat asiakkaallesi?

Ensimmäinen, kaikille yhteinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 8.11.2023 klo 17.30–19.00 Teamsissa.

Toisella kerralla tapaamme livenä työpajassa. Työpajoissa keskitymme käytännössä yrityksesi markkinoinnin konkreettisiin keinoihin täsmävinkkien avulla. Kokeillaan ChatGPT:tä ja kuvatekoälyä. Ota mukaan idea ja oma laite (tietokone, älypuhelin, digikamera). Tervetuloa testaamaan!

Työpaja järjestetään keskiviikkona 15.11. klo 17.30–19.00 Lappajärvellä osoitteessa Kivitippu, Nykäläntie 137.

Täsmävinkit työpajoihin

  • tekemällä oppii
  • kokeile rohkeasti
  • vastuullisuus, kotimaisuus, kasvollisuus trendaavat
  • mittaa ja muokkaa (huom. big data ja thick data)
  • tukiäly auttaa sisältöjen luonnissa (tekstit, kuvat, hashtagit)

Asiantuntijana tilaisuuksissa toimii Sini Karjalainen. Sini on graafisen suunnittelun ja markkinoinnin asiantuntija, jota inspiroi merkityksellinen ja rohkea markkinointi, suunnitelmallisuus ja seuranta. Menossa mukana työnilo, luova ongelmanratkaisu, jakamis- ja auttamiskulttuuri sekä jatkuva oppiminen.

Samalla lomakkeella ilmoittaudutaan koko valmennukseen. Valitse lomakkeelta paikkakunta, jossa haluat osallistua työpajaan. Keskenään samansisältöiset työpajat järjestetään Kurikassa, Seinäjoella, Lappajärvellä, Kauhavalla, Kuortaneella ja Kauhajoella.

Lisätiedot: marjo.vistiaho@seamk.fi tai 040 830 2127

Huomaa myös muut valmennukset tavoitteiden tueksi! Tarjolla mikro- ja pk-yrityksille myös seuraavat maksuttomat valmennukset Seinäjoella:

  1. Kiertotaloudesta kasvua ja kestävyyttä, alkaen 1.11.2023 klo 8.-11.15. Frami, Seinäjoki. Lisätiedot: https://projektit.seamk.fi/event/kiertotaloudesta-kasvua-ja-kestavyytta-valmennus/
  1. Startti vastuullisuuteen – tukea ja työkaluja vastuullisuustyön aloittamiseen, alkaen to 23.11.2023 klo 17.00–19.30 Frami, Seinäjoki. https://projektit.seamk.fi/event/startti-vastuullisuuteen-valmennus/
  1. Tiedosta kilpailukykyä, Frami, alkaen 9.11.2023 klo 8.30–11.00. Frami, Seinäjoki. Lisätiedot: https://projektit.seamk.fi/event/tiedosta-kilpailukykya-valmennus/
  1. Yksinyrittäjästä tiiminvetäjäksi, alkaen 9.11.2023 klo 13–16. Frami Seinäjoki. Lisätiedot: https://projektit.seamk.fi/event/yksinyrittajasta-tiimin-vetajaksi-valmennus/

Valmennukset järjestää SeAMKin Myrsky-hanke. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Scroll to Top