26.1 Business On Ice 2024


Aika: perjantai 26.1.2024 Klo 14:30-18
Paikka: Hotelli Kivitippu, ravintolan alasali, Nykäläntie 137, 62600 Lappajärvi

Tervetuloa innostavaan, tulevaisuushenkiseen ja inspiroivaan Business on Ice –tapahtumaan!
Tule kuulemaan huippupuhujia, inspiroitumaan ja saamaan ideoita yrityksesi kasvuun!

ÄLÄ MISSAA TÄTÄ:

  • Verkostoitumismahdollisuudet alueen johtavien liiketoiminta-ammattilaisten kanssa.
  • Uusimmat oivallukset ja trendit yritysvastuun, vihreän siirtymän, kasvun ja digitalisaation saralla.
  • Inspiroiva ja energisoiva ilmapiiri ainutlaatuisessa ympäristössä.

Tutustu puhujiin:

Futuristi Elina Hiltunen on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori ja  diplomi-insinööri. Hän tekee parhaillaan toista väitöskirjaansa Maanpuolustuskorkeakouluun. Hiltunen on yrittäjä, puhuja, kolumnisti ja 14 kirjaa julkaissut kirjailija. Forbes-lehti on listannut hänet maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon. Elinan puheenvuoro Business on Ice tapahtumassa on: Tulevaisuuden liiketoiminnan avaimet: vihreä siirtymä ja digitalisaatio. Puheenvuoron lisäksi Elinaa kuullaan myös paneelikeskustelussa.

Kuva: Veikko Somerpuro Elina Hiltunen

Vuoden 2023 Business on Ice tapahtumasta huippu arvostelut saanut Futuristi Niko Herlinin inspiroiva ja energisellä otteella toteutettu puheenvuoro: Yrityksen muutoskuntoisuus osana vastuullista toimintaa. Niko on intohimoinen futuristi, yritysjohdon konsultti ja yrittäjä, jota kiinnostavat erityisesti työn ja johtamisen tulevaisuus, kaupan tulevaisuus sekä teknologiset innovaatiot. Hän innostuu päästessään ravistelemaan ja kyseenalaistamaankin organisaatioiden ajattelua ja tekemistä. Niko juontaa ja toimii puheenjohtajana paneelikeskustelussa, jossa aiheena yrityksen VASTUULLISUUS, tarkemmin vastuullisuuden haasteet ja mahdollisuudet. Paikallista näkökulmaa paneelikeskusteluun tuovat alueen vastuullisuudesta jo kokemusta omaavat yrittäjät ja yritysten edustajat.

Great Minds Oy: Niko Herlin

Kaj Hagros on pääomasijoittaja Redstonen toimitusjohtaja Pohjoismaissa ja ollut mukana tekemässä aikaisen vaiheen sijoituksia yli 90 yhtiöön sekä mukana kolmessa pörssilistautumisessa. Redstone hallinnoi myös Eteläpohjalaista kasvurahastoa. Aiemmin Kaj toimi mm. Helsingin pörssiin listatun Tecnotreen toimitusjohtajana sekä mobiilipalveluiden operatiivisena johtajana yhdysvaltalaisessa viihdeyhtiö FOX:ssa. Tule kuulemaan tietoisku eteläpohjalaisesta kasvurahastosta ja Kajn vinkit sijoittajakohtaamisiin Business on Ice -tapahtumassa!

Osallistuminen on avointa ja maksutonta kaikille yrityskasvusta kiinnostuneille. Tilaisuus sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat verkostoitua alueen yrittäjien kesken tai osallistua ja saada uusimmat oivallukset ja trendit yritysvastuun, vihreän siirtymän, kasvun ja digitalisaation saralla.

Ohjelma:
Klo 14:30 Cocktail henkinen alkutarjoilu
Klo 15.00 Ohjelman avaus, Niko Herlin
N. klo 15.15 Keynote -puheenvuoro futuristi Elina Hiltunen, Tulevaisuuden liiketoiminnan avaimet: vihreä siirtymä ja digitalisaatio
N. klo 16.10 Paneelikeskustelu vastuullisuudesta osana yrityksen liiketoimintaa. Keskustelemassa toimitusjohtaja Kimmo Angervisto, Suomen Lanka Oy, EHSQ-päällikkö Päivi Venesoja, Mäkelä Alu Oy sekä Elina Hiltunen.
Tauko
N. klo 17.00 Tietoisku uudesta eteläpohjalaisesta sijoitusrahastosta, toimitusjohtaja Kaj Hagros Redstone VC Nordic
N. klo 17.15 Keynote -puheenvuoro futuristi Niko Herlin, Yrityksen muutoskuntoisuus osana vastuullista toimintaa
N. klo 18 Yhteenveto ja kiitokset, tilaisuus päättyy.

Ilmoittaudu helposti tästä 19.1.2024 mennessä (paikkoja on rajoitetusti)

Lisätietoja tapahtumasta antaa projektikoordinaattori Maria Ahvenniemi 0405691693 maria.ahvenniemi(at)jpyp.fi

Tilaisuus järjestetään osana Think Big!-hanketta. Hanke rahoitetaan Euroopan Aluekehitysrahastosta. Rahoittajana toimii Etelä-Pohjanmaan Liitto

#BusinessOnIce #Vastuullisuus #Yrityskasvu #Digitalisaatio


Think Big! -kasvuyrittäjyyden edistäminen Etelä-Pohjanmaalla -hankkeen logot
Scroll to Top