5.4. ja 12.4. Yrittäjien hyvinvointiaamut: Kehon hyvinvointi ja ravitsemus hyvinvoinnin tukena

Hyvinvointiaamut Tuija Silver-Lager

Talven ja kevään 2022 yritysten ja työyhteisöjen hyvinvointiaamut päättyvät alajärveläisen liikuntakeskusyrittäjä Tuija Silver-Lagerin pitämiin valmennuksiin, joissa teemoina ovat kehon hyvinvointi sekä ravitsemus hyvinvoinnin tukena. Voit ilmoittautua joko molempiin tai vain toiseen valmennuksista, mutta kokonaisuudet tukevat toisiaan.

5.4 Kehon hyvinvointi: Meitä ympäröi yltiöliikkuvien ja peruspassiivisten esikuvien joukko. Miten juuri minun pitäisi liikkua, että se vaikuttaisi hyvinvointiini positiivisesti? Mikä riittää? Puhutaan liikkumisesta hyvinvoinnin näkövinkkelistä ja löydetään keinoja liikkua omien edellytysten mukaan. Tilaisuus pidetään aamulla 8.30-9.30 etänä Teamsilla.

Liity tilaisuuteen suoraan tästä linkistä.

12.4 Ravitsemus hyvinvoinnin tukena: Sillä mitä ja miten syömme on iso merkitys hyvinvoinnillemme. Aina ei tule edes ajatelleeksi, mihin kaikkeen syöminen vaikuttaa. Miten jaksan töissä tai vapaalla, miten nukun, sairastan tai vaikka, miten treeni sujuu. Puhutaan siitä, millaisilla pienillä asioilla voi saada isoja asioita aikaan. Tilaisuus pidetään aamulla 8.00-9.30 Ravintola Tervaholvissa Soinissa, ja siihen kuuluu pientä purtavaa. Tilaisuus on maksuton.

Valmennuksissa pysytellään käytännön tasolla, esimerkiksi millaisen välipalan kotisairaanhoidon työntekijä voi napata mukaansa, jos sen pitää säilyä autossa niin talvipakkasella kuin kesähelteillä, tai miten pitkää päivää jalkeilla tekevä kampaaja liikkuisi kehoa parhaiten hyödyttävällä tavalla?

Tilaisuus järjestetään osana ”Yritystoiminnan kehittäminen muuttuneessa toimintaympäristössä” -hanketta, joka on Etelä-Pohjanmaan Liiton rahoittama. Lisätietoja antaa Anniina Heikkilä (katso Yhteystiedot -sivu).

Scroll to Top