Kotouttamisohjelmasta palvelupolkuun

JPYP järjestää maahanmuuttoteemaisen tilaisuuden, joka on suunnattu erityisesti kunnille, muille keskeisille viranomaistahoille ja kolmannen sektorin yhteisöille. Tilaisuuden tarkoituksena on kotouttamisohjelman palvelupolkua edelleen kehittämällä luoda puitteita kansainväliselle opiskelu- ja työperäiselle maahanmuutolle sekä näin edistää koko alueen ja alueen yritysten elinvoimaisuutta ja toimintaedellytyksiä.  

Tilaisuus jakautuu kahteen osaan. Aamupäivän aikana kahvien lomassa käymme läpi keväällä hyväksyttyä kotouttamisohjelmaa sen keskeisten teemojen osalta. Kuulemme myös ajankohtaisia asioita maahanmuuton teemaan liittyen viranomaistahoilta.  

Maksuttoman lounaan jälkeen iltapäivällä on iltapäiväkahvien lomassa tarkoitus pureutua kotoutumisen palvelupolun teemaan tarkemmin ja keskustella ja pohtia sitä, miltä vetovoimaisen Järviseudun alueellinen palvelupolku voisi näyttää, ja miten esimerkiksi TE-palvelut, asuminen ja opiskelu tulevaisuudessa nivoutuvat osaksi kotoutumisen palvelupolkua.

Tilaisuuteen voi tulla osallistua esimerkiksi vain aamupäivän ja lounaan tai lounaan ja iltapäivän ajaksi, riippuen siitä, miten päivän teemat itselle sopivat.

Aika: keskiviikko 7.6. klo 8.30-14.30

Paikka: Punaisen Tuvan Viinitila, Koskenvarrentie 337, Alajärvi

Tilaisuuteen ilmoittautumiset tästä linkistä

Tilaisuuden ohjelma löytyy tästä


Scroll to Top