Järvi-Pohjanmaan Yrittäjien Jouluiset NettiMessut

Onko joululahjat vielä ostamatta? Alueemme yrittäjät tarjoavat laajan kattauksen laadukkaita ja monipuolisia tuotteita ja palveluita. Tervetuloa seuraamaan Järvi-Pohjanmaan yrittäjien Jouluisia NettiMessuja 30.11 alkaen klo. 14.00! Jouluiset NettiMessut striimataan sekä Facebookiin että Youtubeen, joista lähetystä voi seurata livenä. Lähetyksen voi myös katsoa jälkikäteen.

Jouluisissa NettiMessuissa kutakin osallistuvaa yrittäjää haastatellaan verkon välityksellä, jolloin he voivat kertoa ajankohtaisista joululahjaideoista ja tarjouksista, sekä lähettää jouluterveisensä. Mikäli yrittäjä ei pääse paikalle, esittelevät juontajat itse yrityksen joululahjaideat.

Seuraa JPYP:n Facebook ja/tai Youtube– kanavaa, jolloin saat ilmoituksen, kun lähetys alkaa!

Oletko yrittäjä, joka haluaa ilmoittautua mukaan? Se on maksutonta! Ole nopea – otamme mukaan korkeintaan 40 yritystä!

Tietoa osallistuville yrittäjiille

Haluatko tuoda helposti ja nopeasti yrityksesi joululahjaideat paikallisten tietoisuuteen? Ilmoittaudu mukaan Jouluisille NettiMessuille! Yhteistyössä Redesanin kanssa järjestettävässä streemattavassa tilaisuudeessa joko yrittäjät itse tai tilaisuuden juontaja esittelee yritysten ajankohtaiset lahjaideat ja -vinkit, jota katsojat voivat seurata livenä tai jälkeenpäin katsottavasta tallenteesta. Aikaa tämä vaatii kultakin osallistuvalta yritykseltä korkeintaan viisi minuuttia.

NettiMessuissa kukin yrittäjä esittelee omalla ajallaan verkon välityksellä yrityksensä ja lahjaideansa yleisölle. Streemaukseen liittymistä harjoitellaan etukäteen, jotta kaikki varmasti osaavat liittyä ajallaan. Tämä on käytännössä yhtä helppoa kuin mihin tahansa etäpalaveriin (Teams, Zoom, GotoWebinar..) liittyminen. Mikäli yrittäjä ei halua, että häntä haastatellaan, voi yrittäjä ilmoittautua mukaan ja kirjoittaa esittelytekstin, jolloin juontaja esittelee yrityksen. Suosittelemme kuitenkin haastatteluun uskaltautumista – yrittäjän oma tarina kiinnostaa asiakkaita paljon enemmän!

JPYP jakaa livenä NettiMessut JPYP:n omilla Facebook- sivuilla, Youtube- kanavalla, ja Redesanin LinkedIn verkostossa (6000 henkilöä). NettiMessut on katsottavissa jälkikäteen.

Yrittäjien osallistuminen on maksutonta. Katso alta ohjeet siitä, miten NettiMessut etenevät yrittäjän näkökulmasta.

1. Redesan Oy:n Sanna Jylänki ottaa yhteyttä ja kertoo ohjeita vk 45 alkaen
2. Kerro osallistumisesta somessasi! Tärkeää että saadaan paljon kuulijoita. Tulemme jakamaan markkinointimateriaalia, jota yrittäjät voivat jakaa omassa kanavassaan.
3. Tule kommentoimaan lähetystä myös lähetysaikana, jolloin lähetys näkyy laajemmalle ja jäät paremmin mieleen!
4. Ensin ilmoittautuneet saavat ensimmäiset paikat lähetyksessä.
5. Haastateltaville on oma WhatsApp ryhmä, josta saatte infoa vk 45 alkaen
6. Haastatteluun tulevien ei tarvitse jännittää liiaksi, Sanna kyselee ja sitten vain jutellaan!
7. Haastattelussa on tärkeää että nettiyhteys on toimiva!
8. Haastattelussa mikrofoni ja kamera on tärkeät olla päällä! Ihmiset rakastaa näitä haastatteluja!
9. Katso miten homma toimii SomeMessut tallenteilta: https://youtube.com/playlist?list=PLuRqbE9RiDI-NG78ETSzX9WsShAZrldb9
10. Hauskoja messuja kaikille!

Nettimessut järjestetään osana Etelä-Pohjanmaan Liiton rahoittamaa ”Yritystoiminnan kehittäminen muuttuneessa toimintaympäristössä”- hanketta.

Mahdolliset tiedustelut ja kyselyt tilaisuudesta voidaan osoittaa Anniina Heikkilälle: anniina.heikkila@jpyp.fi, puh. 040-6704619.

Scroll to Top