Yritys

Yhtiön omistus ja toimipaikat

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP) on Alajärven kaupungin, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueen 22 yrityksen ja pankin yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö. Yritys tarjoaa yritys- ja kehittämispalveluita toimialueen osakaskunnille ja yrityksille. Yhtiö on osa Alajärven kaupungin konsernia.

JPYP toimii osana Hoiskontie 25 -seudullista innovaatio- ja kehittämiskeskusta yhdessä Järviseudun ammatti-instituutin (aikuiskoulutus, oppisopimustoimisto ja osa nuorisoastetta), Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun (SeAMK) ja Aisapari ry:n kanssa. Yhtiöllä on toimipaikat Alajärvellä (Hoiskontie 25), Soinissa (Multiantie 27 A) ja Vimpelissä (Patruunantie 15).

JPYP:n toiminta jakautuu kolmeen sektoriin; yrityspalveluun, kehittämispalveluun sekä toimintaympäristön kehittämiseen ja aluemarkkinointiin.

Yrittäjän jokaisessa vaiheessa mukana

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP) tarjoaa maksuttomia neuvontapalveluja toimialueensa yrityksille niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa, yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen saakka.

Perustaminen

Kehittäminen

Myyminen

Yhtion tehtävä

JPYP johtaa Järvi-Pohjanmaan elinkeinoelämän ja toimintaympäristön kehittämistä sekä toteuttaa Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen elinkeinostrategiaa.

Kenelle?

Yhtiö tarjoaa yritys- ja kehittämispalveluita pääasiassa toimialueen osakaskunnille ja -yrityksille.

Scroll to Top