Aloittavalle yrittäjälle tarjolla tukea ja palvelua Järvi-Pohjanmaalla

Järvi-Pohjanmaan yrityspalvelu OY (JPYP) tarjoaa maksuttomia aloittavan yrittäjän neuvontapalveluita koko toimialueellaan.

Aloittava yrittäjä voi ottaa meihin yhteyttä esim. varaamalla neuvonta-ajan sähköisestin JPYP: nettisivujen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä meidän asiantuntijoihimme, joiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.jpyp.fi

JPYP :llä on myös toimipisteet jokaisessa toimialueen kunnassa, joten asiakastapaamiset voidaan sopia näin hyvin joustavasti.

Yritystoimintaa harkitsevan kannattaa olla meihin yhteydessä jo hyvissä ajoin ennen liiketoiminnan aloittamista, sillä näin pystytään toiminta suunnittelemaan mahdollisimman huolellisesti. Autamme asiakkaitamme liiketoimintasuunnitelman sparrauksessa, erilaisten laskelmien laadinnassa, toimitilakysymyksissä ja muissa yritystoiminnan aloittamiseen liittyvissä asioissa.

JPYP :n sivuilla on tarjolla erilaisia sähköisiä apuvälineitä mm. liiketoimintasuunnitelman laadintaan, kuten Oma Yritys Suomi -liiketoimintasuunnitelma, joka on apuna aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelman laadinnassa. Lähiaikoina saadaan myös JPYP :n ja alueen yritysten käyttöön uusi Yritys Tulkki -ohjelmisto, josta löytyy paljon hyödyllistä aineistoa sekä aloittavien että toimivien yritysten käyttöön. Esim. erilaisia laskelma-, sopimus- ja asiakirjapohjia sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa. JPYP:n sivuilta löytyy myös alueen Vapaat toimitilat -palvelu, jossa on tarjolla toimitilojen lisäksi alueen vuokratavia ja myynnissä olevia asuntoja. Palvelu on maksuton ja kaikkien käytössä.

JPYP :n tulevia uusien yritysten valmennustilaisuuksia:

Ideasta yritykseksi I to 9.3. 2023 klo 17 – 19
Ideasta yritykseksi II ke 15.3. klo 17 – 18.30

Lisäksi elokuun lopussa on tulossa tilaisuus Ideasta bisnestä, joka on tarkoitettu henkilöille, joilla liiketoimintasuunnitelmat ovat vasta hyvin alkuvaiheessa. Seuraa tapahtumailmoittelu JPYP:n somekanavissa FaceBookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

JPYP:n toimipisteet sijaitsevat:
Alajärvellä os. Hoiskontie 25
Lappajärvellä, kunnantalon yhteydessä os. Maneesintie 5 A,
Soinissa os. Alajärventie 2, (Soinin Liikekeskus ) sekä
Vimpelissä kunnantalon yhteydessä os. Patruunantie 15.

Lue myös Torstai-lehden juttu alkavan yrittäjän palveluista (24.1.2023) ja asiasta kirjoittaa myös Järviseudun Sanomat (25.1.2023)

Kuva: Torstai-lehti
Yrityksen perustamiseen ja liikeidean kehittämiseen saatavissa maksutonta apua. Yritysneuvojat Pirkko Ylätalo (vas.) ja Vuokko Kraatari (oik.) sekä TE-palvelut Järviseudun yritysneuvoja Ismo Kuhalampi kannustavat kaikkia yrittäjyyttä pohtivia keskusteluun asiantuntijoiden kanssa. Sparrauspalvelut ovat maksuttomia ja auttavat hahmottamaan, onko liikeideasta yritykseksi? Kuva: Torstai-Lehti
Scroll to Top