Toimitusjohtajan ajankohtaiskatsaus

Vesa Alanko-Luopa

JPYP:n viestinnässä on saatu merkittävä parannus aikaan. Uudistimme kevään ja kesän aikana verkkosivumme vastaamaan tämänhetkisiä asiakaskuntamme tarpeita. Nyt neuvontaa tarvitseva asiakas voi varata myös verkosta ajan yritysneuvojalle. Tällä lisäpalvelulla pyrimme entisestään madaltamaan kynnystä ottaa meihin yhteyttä. Toinen merkittävä lisäys, joka saatiin toteutettua verkkosivu-uudistuksen myötä, on että alueelle sijoittuva yritys tai yksityishenkilö löytää kootusti tietoa alueestamme ja sen tuomista mahdollisuuksista sijoittumisen tueksi Järviseudulle. Iso kiitos uudistuksesta kuuluu aktiiviselle viestintätiimillemme sekä Kotisivukulmalle verkkosivuprojektista. Viestintä ja palveluiden markkinointi ovat yhä tärkeämpiä menestystekijöitä yrityksissä, niin myös meillä.

Me JPYP:ssä olemme käynnistämässä uusia kehittämishankkeita alueemme elinvoiman kehittämiseen. Samaan aikaan on käynnistymässä työperäistä maahanmuuttoa edistävä ”Kotouttaminen tutuksi” -hanke, mikroyritysten talous- ja liiketoimintaosaamista kehittävä ”Liiketoimintaa uudessa normaalissa” -hanke sekä yritysten verkostoitumisen tilannekuvaa ja kehittämismahdollisuuksia analysoiva ”Verkostot kasvun lähteenä” -hanke. Käynnistyvien hankkeiden vuoksi olemme rekrytoimassa uusia osaajia tiimiimme. Kehittämishankkeiden rahoituksesta pääosin vastaavat Leader-toimintaryhmät Aisapari ry ja Kuudestaan ry sekä Etelä-Pohjanmaan liitto ns. AKKE-rahoituksella. Edellisten lisäksi rahoitukseen osallistuvat Järviseudun kunnat ja yritykset. Lisätietoa hankkeiden tavoitteista ja toimenpiteistä löydät uudistuneilta verkkosivuiltamme Hanketoiminta-osiosta.

Olkaa rohkeasti yhteydessä, mikäli haluatte neuvontaa joko yrityksen perustamiseen liittyen tai jo toimivan yrityksenne kehittämiseen liittyvissä asioissa. Pidämme kynnyksemme matalana olemalla osa yrittäjän arkea.

Menestystä alkaneeseen syksyyn !

Vesa Alanko-Luopa
toimitusjohtaja

Scroll to Top