Soinin luonto- ja erämessut järjestetään elokuussa

02.06.

Soinin luonto- ja erämessuille on tulossa kymmenittäin erä- ja metsästys ja retkeilaiheisia osastoja ja näytteilleasettajia. Messut järjestetään lauantaina 7.8.2021 klo 10–18.

– Muitakin näytteilleasettajia on tulossa ja messupaikkojen varaukset ovat käynnissä vielä 13.6. asti. Esimerkiksi vapaa-aikaan, hyvinvointiin tai lomailuun liittyvän yrityksen kannattaa ilman muuta lähteä messuille mukaan, vaikka ei suoranaisesti liittyisikään eräilyyn, kannustaa messujen järjestelyistä vetovastuussa oleva Emilia Etula.

Kattava ruokaosasto

Tapahtumaan on tulossa ruokaosasto, jossa voi nautiskella ainakin messuburgereita ja loimulohta. Mallaskuun Panimo on yksi pääyhteistyökumppaneista ja heiltä on tulossa tapahtumaan myös pieni anniskelualue. Ruokaosastolta löytyy myös muun muassa villiyrttejä ja koivunmahlaa tuotteissaan käyttävän Nature Paavolan myyntipiste, jossa voi herkutella yrityksen itse valmistamalla jäätelöllä ja lätyillä.

Koko ohjelma paljastetaan myöhemmin

Mikko ”Peltsi” Peltola tulee esiintymään messuille. Muu messuohjelma vielä rakentuu ja paljastetaan kokonaisuudessaan hieman myöhemmin kesällä. Messujen suojelija on maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.

– Ohjelmistossa on ainakin niin sanottu Nuotiopiiri-keskustelualue, jossa esitetään lyhyitä luontoon ja eräilyyn liittyviä keskusteluja ja haastatteluja. Aiheita tulee olemaan monia pyöräilystä eräruokailuun ja keskusteluja käydään koko messupäivän ajan, Emilia Etula kertoo.

– Myös osastoilla on pieniä näytöksiä, kuten lohen loimutusta.

Varaukset:

Vielä ehdit varata oman osaston Soinin luonto- ja erämessuilta! Tee varaus www.visitsoini.fi/eramessut tai puhelimitse / sähköpostilla Emilia Etula, emilia.etula@fasadi.com, p. 050 466 3558.

Scroll to Top