Pohjalainen Kasvupolku® kirittää yrityksesi kasvua ja verkostoja -hae 19.3. mennessä!

Pohjalainen Kasvupolku® on maksuton sparrausohjelma Pohjamaan ja Etelä-Pohjanmaan alueen yrityksille, joilla on aitoa kasvu- ja kehitysintoa.

Ohjelma synnyttää uusia ideoita ja kontakteja yritysten kasvun ja kehittymisen moottoriksi. Sparraus tuo ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle. Sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen – aina yrityksen tarpeen mukaan.

Kasvupolku-prosessi koostuu kolmesta tasosta: hakuvaihe, Kasvupolku-sparraukset sekä vapaaehtoinen Vuoden kasvuyritys -kisa. Ohjelmassa asiantuntijat ja vertaisyritykset auttavat löytämään konkreettisia keinoja kasvuun.

Valintakriteerit

Tuomaristo arvioi yrityksiä kriteereillä markkinapotentiaali, tiimikasvukyky ja näytöt. Hakemus eli Kasvuyritysanalyysi on teemoitettu näiden kriteerien mukaan. Tarkista ennen hakemuksen lähetystä, että olet antanut kattavat tiedot jokaiseen osioon, jotta tuomaristo pystyy arvioimaan yritystäsi. Kasvupolku-ohjelmaan valitaan 15-20 yritystä.

Osallistuminen vaatii sinulta:

  • Y-tunnuksen & halua kehittää liiketoimintaa
  • Hakemuksen eli kasvusuunnitelman täyttämisen (Kasvuyritysanalyysi)
  • Työskentelyä digitaalisesti sekä livetapahtumissa
  • Ei maksa muuta kuin aikaa: maksimissaan 5 työpäivää aikavälillä helmikuu-syyskuu 2024

Ohjelma tarjoaa eväät liiketoiminnan kehittämiseen, mutta omalla aktiivisudella on merkittävä rooli saatuihin hyötyihin.

Ohjelman aikataulu

Ohjelma sisältää one-2-one -kohtaamisia, teematyöpajoja, keynote-puheenvuoroja sekä digitaalista työskentelyä.

Hakuaika päättyy 19.3.2024
Meet & Greet DIGI 3.5. klo 12-15
1. sparrauspäivä DIGI 4.6. klo 9-16
2. sparrauspäivä LIVE syksyllä 2024

Kiinnostuitko?
Lisätietoa ja linkki Pohjalainen Kasvupolku® -sparrausohjelman hakulomakkeelle löytyvät https://kasvuopen.fi/kasvupolut/pohjalainen-kasvupolku-2024/#haemukaan

Haku Pohjalaiselle Kasvupolulle on auki 19.3.2024 saakka
Haku Pohjalaiselle Kasvupolulle on auki 19.3.2024 saakka

Kasvuun innostaminen ja kannustaminen ovat osa Think Big! Kasvuyrittäjyyden edistäminen Etelä-Pohjanmaalla -hanketta (A80200)

Think Big! -kasvuyrittäjyyden edistäminen Etelä-Pohjanmaalla -hankkeen logot
Scroll to Top