Nordic Business Forum LIVE Stream ensimmäistä kertaa Järvi-Pohjanmaalla!

Nordic Business Forum 2022 kokoaa kahden päivän aikana (20.–21.9.) yli 7000 bisnesvaikuttajaa yli 50:stä eri maasta. Tänä vuonna Nordic Business Forum on valinnut puhujiksi maailman huippuasiantuntijoita, joilla on syvä ymmärrys rakentaa, kehittää ja johtaa tulevaisuuden yrityksiä. Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy tarjoaa yhteistyössä yrityskumppaneidensa kanssa alueen yrityksille ensimmäistä kertaa mahdollisuuden päästä seuraamaan tapahtumaa livestriimin muodossa.

Poimi inspiroivimmat puheenvuorot

– NBF livestriimissä kuulet kahden päivän aikana ajatuksia herätteleviä puheenvuoroja tulevaisuuden johtamisesta, työelämästä ja brändityöstä, kertoo kehittämispäällikkö Jani Takamaa.

– Huippupuhujina tapahtumassa ovat muun muassa seuraavat asiantuntijat: Yuval Noah Harari (Tulevaisuuden kyvykkyydet työelämässä), Nobel-voittaja Joseph Stiglitz, Martin Lindström (Brändi vuonna 2030), Influence is Your Superpowerin kirjoittaja Zoe Chance, Disneyn entinen Head of Innovation and Creativity Duncan Wardle  sekä investori ja kiinteistökehittäjä Petter Stordalen, Takamaa jatkaa.

Livestriimiä voi tulla seuraamaan maksutta ja oman aikataulun sallimissa rajoissa. Tilaisuus sopii erityisesti yrityksille, mutta myös muille sidosryhmien edustajille, jotka ovat kiinnostuneita johtamisesta. Nelimarkka-museon upeissa puitteissa järjestettävän tapahtuman ensimmäisenä päivänä, tiistaina, tarjolla on myös tietoisku Pohjois-Ruotsin investointihankkeiden mahdollisuuksista alueemme yrityksille. Tietoiskun puhujana on Micael Blomster Scandion Oy:sta.

– Naapurimaassa on tulossa mittavia infrastruktuuri- ja teollisuushankkeita, jotka voivat heijastella bisnestä myös meidän yrityksillemme, Takamaa avaa.

Verkostoidu ja viihdy

Ilmoittautumalla mukaan saat mahdollisuuden verkostoitumiseen, tapaat potentiaalisia asiakkaita ja kumppaneita sekä totta kai nautit päivien monipuolisesta tarjonnasta. Ilmoittautuneille on lisäksi tarjolla pientä purtavaa cocktail-henkeen. Huiput yrityskumppanit OmaSp Alajärvi, Viexpo, HR Roihu Consulting, Viestintätoimisto Loistava ja Japo Palvelut Oy ovat mukana mahdollistamassa mieleenpainuvaa tapahtumaelämystä yhteistyössä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n kanssa.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen 16.9. mennessä: https://www.jpyp.fi/tapahtumat/nordic-business-forum-live-stream/

Nordic Business Forum Live Stream Järvi-Pohjanmaa toteutetaan osana Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoimaa Järviseutu Goes Smart -hanketta (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Leader Aisapari ry).

Scroll to Top