Lähde mukaan Järvi-Pohjanmaan yritysryhmiin!

24.02.

Yksin yritystä pyörittäessä monet asiat jäävät helposti huomaamatta, eivätkä asiakkaat aina anna palautetta sellaisista asioista, joista voisi olla merkittävää hyötyä. Tähän tarpeeseen lyömme hynttyyt yhteen, ja järjestämme matalan kynnyksen yritysryhmiä!

Mitä ovat yritysryhmät? 

Yritysryhmät ovat 3-4 yrittäjän ryhmiä, jotka kahden yritysneuvojan ohjauksessa käyvät läpi kunkin yrittäjän toimintaa. Jokaisella tapaamiskerralla on jokin teema, joka voi olla esimerkiksi markkinointi ja myynti, tai yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut. Yritysryhmät ovat täysin keskustelulle ja palautteelle avoin tila, jossa kannustetaan antamaan vinkkejä ja neuvoja yrittäjältä yrittäjälle. 

Yritysryhmät kokoontuvat joko paikanpäällä tai etänä 3-4 kertaa yrittäjille sopivana ajankohtana. Tapaamiset ovat kestoltaan 1,5-2 tuntia, ja ne tullaan järjestämään maaliskuun ja huhtikuun aikana. Pyrimme valitsemaan yhteen ryhmään sellaisia yrittäjiä, jotka eivät ole toisilleen kilpailijoita, mutta jotka voivat tuntea toisen alaa esimerkiksi asiakkaan roolissa. 

Yritysryhmät sopivat ihan kaikille yrittäjille –  olit sitten yksinyrittäjä tai pyörität pientä yritystä! Osallistuminen on yrittäjille ilmaista. 

Ilmoittautumiset viimeistään 10.3.2021. Olemme sähköpostitse yhteydessä ilmoittautuneisiin, kun ryhmät on muodostettu. 

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella!

Lisätietoja: 


Anniina Heikkilä

anniina.heikkila@jpyp.fi

040 670 4619

Scroll to Top