JPYP hakee kehittämispäällikköä

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy on Alajärven kaupungin, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueen yli 20 yrityksen yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö. 1.1.2024 lähtien yhtiön toiminta laajenee myös Evijärvelle. Nykyisen kehittämispäällikön siirtyessä toisiin tehtäviin haemme

Kehittämispäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tarjoamme kehittyvän ja innovatiivisen työympäristön, itsenäisen työtehtävän sekä mahdollisuuden alueen elinvoiman kehittämiseen sekä verkostoitumiseen yritysten ja julkisten toimijoiden kanssa.

Edellytämme hakijalta vahvaa näyttöä liiketoimintaosaamisen sekä kansainvälisen yritysyhteistyön osalta.  Yhteistyötaidot sekä hyvä kielitaito ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta.  Hakijalle katsotaan eduksi kokemus kehittämishankkeiden valmistelusta sekä toteutuksesta.

 Kehittämispäällikön tehtävänä on mm. aktivoida ja neuvoa JPYP:n osakasyrityksiä kehittämishankkeiden valmistelussa, rahoitushaussa sekä hankkeiden toteutuksessa. Kehittämispäälliköllä on tärkeä rooli myös yhtiön toiminta-alueen yritysverkostojen kokoajana sekä yritysten kansainvälisyyden ja vientimahdollisuuksien avaajana.

Kehittämispäällikön tehtävänä on myös alueen yleisten kehittämishankkeiden valmistelu, hanketoimijoiden kokoaminen ja rahoituksen hakeminen julkisilta ja yksityisiltä tahoilta. Kehittämispäällikkö myös osallistuu kehittämishankkeiden toteutukseen osa-aikaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus on neljä (4) kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa p. 044 465 9380.  Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 7.1.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: vesa.alanko-luopa@jpyp.fi, aihekenttään tunnus ’Kehittämispäällikkö”.

Scroll to Top