JPYP hakee kahta projektipäällikköä

Projektipäällikkö tukemaan pienyrittäjien liiketoimintaa uudessa normaalissa

Liiketoimintaa uudessa normaalissa -hankkeella haluamme parantaa pienyrittäjien kykyä suunnitella yrityksen tulevaisuutta ja valmiutta reagoida muutoksiin. Lisäksi tavoitteena on kehittää yhdessä tilitoimistojen kanssa digitaalinen ”LT- malli” helpottamaan reaaliaikaista kirjanpitoa ja talouslukujen ymmärtämistä.

Hanke toteutetaan yhteistyössä tilitoimistojen kanssa, joten et ole yksin. Riittää, että sinulla pysyy langat käsissä. Vaikka pääset toteuttamaan hanketta itsenäisesti, sinulla on saatavilla kollegoiden tuki.    

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelulla on toimipisteet Alajärvelle, Lappajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. 

Hankkeen rahoitus muodostuu pääosin Leader-toimintaryhmien Aisapari ja Kuudestaan myöntämästä rahoituksesta sekä yksityisten toimijoiden maksamista osallistumismaksuista. 

Hankkeen toivotaan alkavan mahdollisimman pian projektipäällikön valinnan jälkeen. Hankkeen kesto on 31.3.2023 saakka.

Lisätietoja tehtävistä antaa: toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa p. 044 465 9380.  Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 30.8.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: vesa.alanko-luopa@jpyp.fi, aihekenttään tunnus ’Projektipäällikkö / hankkeen nimi”.

Projektipäällikkö maahanmuuttajien kotouttamiseen Järviseudulla

Haluatko edistää työlläsi myönteistä suhtautumista työperäistä maahanmuuttoa kohtaan, ja kehittää kotoutumispalveluita maahanmuuttajien integroimiseksi Järviseudulle?

Etsimme oma-aloitteista ja organisaatiotaitoista projektipäällikköä, jolla on intoa edistää maahanmuuttajien kotoutumista Järviseudulla. Kokemus maahanmuuttoon liittyvästä kehitystoiminnasta koetaan eduksi. Tavoitteena on parantaa yritysten ja kuntien valmiuksia toimia monikulttuurisena työpaikkana aktiivisen tiedottamisen, valmentamisen ja asian ympärillä tehtävän uudenlaisen verkostoitumisen ja yhteistyön avulla. 

Hankkeen toivotaan alkavan mahdollisimman pian projektipäällikön valinnan jälkeen. Hankkeen kesto on 30.6.2022 saakka.

JPYP työpaikkana

JPYP on asiantuntijaorganisaatio, jossa tällä hetkellä työskentelee seitsemän eri alojen asiantuntijaa. Yhtiöllä on toimipisteet kaikissa yhtiön omistajakunnissa, joka mahdollistaa neuvontapalvelun lähellä asiakasta.  Olemme mukana kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen saakka.

Tarjoamme kehittyvän ja innovatiivisen työympäristön, itsenäiset työtehtävät sekä mahdollisuuden alueen elinvoiman kehittämiseen sekä verkostoitumiseen yritysten ja julkisten toimijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antaa: toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa p. 044 465 9380.  Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 30.8.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: vesa.alanko-luopa@jpyp.fi, aihekenttään tunnus ’Projektipäällikkö / hankkeen nimi”.

Scroll to Top