JPYP etsii projektipäällikköä ja yritysneuvojaa

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy hakee kasvavaan joukkoonsa kahta uutta tekijää. Lisätietoa rekrytoitavista projektipäällikön ja yritysneuvojan tehtävänkuvista sekä hakuohjeet löydät alta. Hakuaikaa 17.1. saakka.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ VAUHDITTAMAAN KASVUYRITTÄJYYTTÄ JÄRVI-POHJANMAALLA 

Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla -hankkeessa innostetaan ja kannustetaan alueemme yrityksiä kasvuun. Hanke tukee alueen kasvuyrittäjyyttä, lisää yritysten osaamista kasvun hakemiseksi ja sen hallitsemiseksi sekä edistää kasvumyönteistä toimintaympäristöä. 

Hankkeen projektipäällikkönä vastaat kasvuyrittäjyyden valmennusohjelmien pilotoinnista uusille ja toiminnassa oleville yrityksille, kasvuteemaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä sekä kasvuhaluisten ja –hakuisten yritysten aktivoinnista.  

Pääset toteuttamaan hanketta itsenäisesti ja toteuttamiseen sinulla on saatavilla kollegoiden tuki.     

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelulla on toimipisteet Alajärvelle, Lappajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.  

Hankkeen rahoitus muodostuu Keski-Suomen ELY-keskuksen myöntämästä REACT EU (EAKR) -rahoituksesta. 

Hankkeen toivotaan alkavan mahdollisimman pian projektipäällikön valinnan jälkeen. Hankkeen kesto on ensimmäisessä vaiheessa 31.8.2022 saakka, jonka jälkeen hankkeelle on mahdollisuus hakea jatkoa saavutettujen tulosten perusteella. 

Hakijalta edellytämme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoa sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Hankkeen onnistunut läpivienti edellyttää kokemusta yritysten kanssa tehtävästä kehittämistyöstä. Hakijalle katsotaan eduksi kasvuyrittäjyyden sekä hanketoiminnan tuntemus. 

YRITYSNEUVOJA SPARRAAMAAN YRITYSTEN ARJESSA 


Haemme kasvavaan joukkoomme yritysneuvojaa. Yritysneuvojana autat ja sparraat yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvussa. Hanketoimintamme laajentuessa toimenkuvaasi kuuluu myös osa-aikainen hanketyö.  

Pääset työssäsi toimimaan erilaisten yritysten kanssa ja sinulla työn tekemiseen JPYP:n kollegoiden tuki.     

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelulla on toimipisteet Alajärvelle, Lappajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. 

Työn toivotaan alkavan mahdollisimman pian yritysneuvojan valinnan jälkeen. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 saakka. 

Edellytämme hakijalta vahvaa yritystoiminnan ja elinkeinoelämän tuntemusta. Yhteistyö- ja organisointitaidot sekä kyky itsenäiseen toimintaan ovat välttämättömiä tehtävän onnistumisen kannalta. Tuloksellinen tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja. Hakijalle katsotaan eduksi markkinointiosaaminen, kokemus kansainvälisistä tehtävistä sekä hyvä kielitaito. 

JPYP työpaikkana 

JPYP on asiantuntijaorganisaatio, jossa tällä hetkellä työskentelee kahdeksan eri alojen asiantuntijaa. Yhtiöllä on toimipisteet kaikissa yhtiön omistajakunnissa, joka mahdollistaa neuvontapalvelun lähellä asiakasta.  Olemme mukana yrittäjän arjessa. 

Tarjoamme kehittyvän ja innovatiivisen työympäristön, itsenäiset työtehtävät sekä mahdollisuuden alueen elinvoiman kehittämiseen sekä verkostoitumiseen yritysten ja julkisten toimijoiden kanssa. 

Lisätietoja tehtävistä antaa: toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa p. 044 465 9380. Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 17.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: vesa.alanko-luopa@jpyp.fi, aihekenttään tunnus ’Projektipäällikkö / hankkeen nimi” tai “Yritysneuvoja”. 

Scroll to Top