JAPO – yritysten kokonaisvaltainen IT-kumppani

JAPO rakennus Alajärvellä

Alajärven katukuvassa joidenkin silmiin Japo saattaa näyttää erilaiselta, Euronics-myymälän sulkeuduttua. Todellisuudessa suurin osa Japon liiketoiminnosta jatkuu entiseen tapaan, vaikka keskustassa sijainneen kuluttaja-asiakkaille suunnatun kodintekniikkamyymälän toiminta päättyikin vuoden 2023 loppuun.

Alajärven Puhelinosuuskunta (JAPO) työllistää yhdessä tytäryhtiönsä Japo Palvelut Oy:n kanssa noin 25 ICT-alan ammattilaista, jotka ovat keskittyneet palvelemaan yritysasiakkaita. Tietoliikenneyhteyksien rakentajana Japo on kasvava operaattori, jonka valokuituverkon saatavuusalue ulottuu nyt jo noin 5000 osoitteeseen Etelä-Pohjanmaalla ja lisää Japon valokuituverkkoa rakentuu maakuntaan tänäkin vuonna.

Tällä hetkellä Japon toimitiloissa, Kauppakatu 10:ssä, ovet ovat suljettuna. Parhaillaan entisiä myyälätiloja remontoidaan Japon asiakaspalvelupisteeksi. Kaikkiin Japon tietoliikenneyhteyksiin liittyvissä asioissa Kauppakatu 10:ssä on mahdollista asioida paikan päällä ajan varaamalla, niin nyt kuin tulevaisuudessakin.   

JAPO hoitaa, jotta sinä voit keskittyä työhösi

Japo tarjoaa asiakkailleen nopeat ja vakaat valokuituyhteydet sekä yrityskohtaiset langattomat verkot.  Japon solmii mielellään yritysten kanssa It-kumppanuuksia, jolloin yrityksen työrauhan takaamiseksi, Japo huolehtii tietojärjestelmien ylläpidosta sekä verkkojen ja laitteiden huoltopalveluista.

Tarvittaessa Japon ICT-asiantuntijat kartoittavat yrityksen nykyisen tietoturvantason sekä tietoturvaan liittyvät kriittiset prosessit. Kartoituksen perusteella Japo tarjoaa yrityksen toimintaan ja tarpeisiin sopivat tietoturvapalvelut. Saatavilla on myös sekä erilaiset virtuaalipalvelin ratkaisut sekä konesalipalvelu.

Niin suuret kuin pienemmätkin yritykset saavat Japolta kaikki tarvitsemansa IT-laitteet sekä ohjelmat aina puhelimista ja maksupäätteistä mobiilivaihteisiin. Japo tarjoaa myös kaiken kokoisille yrityksille kotisivu- ja sähköpostipalvelut omalla domainilla.

Ammattitaitoinen ohjelmistoasiantuntijatiimi konsultoi, suunnittelee, kehittää sekä toteuttaa asiakaskohtaisia ohjelmistoja myynnin-, toiminnan- ja tuotannonohjauksen sekä logistiikan työvälineiksi.

Kuvassa: Toni Harjula

Japo tulee mielellään yritysvierailulle tutustumaan toimintaan ja kartoittamaan yrityksen it-palveluiden tarvetta. ”Kun vierailukutsu kilahtaa, lupaan tuoda kahvipullat tullessani!”, heittää Japon toimitusjohtaja Toni Harjula.

Alajärven Puhelinosuuskunta (JAPO): www.japo.fi
Japo Ohjelmistot: www.japo-ohjelmistot.fi

Scroll to Top