Ideasta yritykseksi –valmennus keräsi yhteen 11 liikeidean kehittäjää

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy järjesti kuluneen syksyn aikana yrityksen perustamisesta kiinnostuneille ja hiljattain aloittaneille yrityksille kaksiosaisen valmennuksen. Tiiviissä kahden illan mittaisessa valmennuksessa tutustuttiin asiantuntija-alustajien kanssa muun muassa yritysmuotoihin ja niiden eroihin, liiketoimintasuunnitelman laatimiseen, alkavan yrittäjän rahoitusvaihtoehtoihin, starttirahaan sekä vakuuttamiseen. Valmennukseen osallistui yhteensä 11 alkavaa yrittäjää tai liikeidean kehittäjää. 

-Itse yrityksen perustaminen on nopeaa ja helppoa. Paljon haastavampaa on yritystoiminnan aloittamiseen liittyvien muiden asioiden selvittäminen. Yrityksen toimialasta riippuen voidaan tarvita esimerkiksi erilaisia toimintalupia ja –tarkastuksia jo ennen yritystoiminnan aloittamista. Riittävän pitkä valmisteluaika ja hyvin laadittu liiketoimintasuunnitelma sujuvoittavat yrityksen toiminnan liikkeelle lähtöä, kertoo yrityspalvelupäällikkö Maria Ahvenniemi.  

Yritysidean jalostamiseen, liiketoimintasuunnitelman laatimiseen ja alkuvaiheen rahoitukseen saa sparrausta ja neuvontaa. Oman neuvonta-ajan voi varata helposti JPYP:n verkkosivuilta tai ottamalla suoraan yhteyttä JPYP:n henkilökuntaan. Alkavia yrityksiä sparraa erityisesti yritysneuvoja Pirkko Ylätalo. Henkilökohtaisissa tapaamisissa voidaan muun muassa pohtia yhdessä yrityksen perustamiseen liittyviä kysymyksiä, kirkastaa yritysideaa tai paneutua yksittäisiin ongelmakohtiin.   
-Ryhmämuotoinen Ideasta yritykseksi –valmennus toteutetaan jälleen ensi vuonna, Ahvenniemi lupaa.  

Haluaisitko keskustella yritysideastasi tai kehittää liiketoimintaasi? Varaa aika ja tutustu myös alkavien yrittäjien palveluihin verkkosivuillamme. 

Varaa aika yritysneuvontaan

Lue lisää alkavien yrittäjien palveluista

Scroll to Top