Digimarkkinoinnin työkirja on julkaistu!

01.06.

Etelä-Pohjanmaan Liiton rahoittama ”Yritystoiminnan kehittäminen poikkeustilanteessa”- hanke on pyörinyt pian vuoden verran. Hankkeen eri tilaisuuksiin, valmennuksiin ja sparrauksiin on osallistunut liki 100 yritystä Järvi-Pohjanmaan alueelta. Nämä kohtaamiset ovat tuoneet valtavasti tietoa siitä, mikä digimarkkinoinnissa toimii tai ei toimi alueella. Samalla yhä useampi yritys haluaa kehittää digitaalista markkinointiaan, muttei ole varma mistä lähteä liikenteeseen.


Jotta tämä tietopaketti saataisiin yksiin kansiin ja alueen yrittäjien käytettäväksi, päätimme koota järviapohjalaisten yrittäjien oman digimarkkinoinnin työkirjan!


Tämä työkirja on rikastettu paikallisilla esimerkeillä, ja se vie konkreettisesti digimarkkinoinnin prosessin alusta loppuun.


Koska jokainen tekee ja saa tehdä digimarkkinointia omalla tavallaan, ei tarkoituksena ole esittää tätä prosessia ainoana oikeana. Sen sijaan toivomme, että jokainen voisi poimia vinkkejä, joita voisi soveltaa omaan toimintaansa. Toki kannustamme myös yrityksiä miettimään koko prosessia alusta loppuun!

Klikkaa tästä lukeaksesi tai ladataksesi työkirjan! 

Scroll to Top