Asumista ja hyvinvointia’22 messut kokosi toimijat ja ihmiset yhteen 

Alajärven monitoimihallissa järjestettiin 21.5. Asumista ja hyvinvointia –messut pitkän tauon jälkeen. Korona-pandemian kertaalleen siirtämien messujen teemana oli tänä vuonna paikallinen osaaminen ja elinympäristö. Messujen pääpuhujana oli vuorikiipeilijänä ja yrittäjänä tunnettu Veikka Gustafsson. Omassa puheenvuorossaan Gustafsson korosti yhteistyön ja keskinäisen kommunikaation merkitystä niin työelämässä kuin muillakin elämän aloilla. Gustafsson vertasi vuorikiipeilyn olevan kovakuntoisten ja -päisten yksilöiden yhteistyötä, jossa etukäteen tapahtuvalla suunnittelulla ja ennakoinnilla on elintärkeä rooli tehtävän onnistumisen kannalta.   

Ohjelmalavalla kuultiin myös Puurakentamisen tulevaisuus –paneelikeskustelu, jota moderoi professori Ari Hynynen Tampereen Yliopistosta. Keskustelussa nousi esille puurakentamisen hyvä maine ja positiiviset tulevaisuuden näkymät, vaikka alaa haastaa tällä hetkellä joidenkin materiaalilajien saatavuus sekä kustannusten nousu. Panelisteina olivat Tero Yli-Sikkilä (Hoisko CLT Oy), Tapani Taipale (Huvila Seppälä Oy), Jukka Salo (Finnlamelli) ja Juhani Saukko (Honkarakenne Oyj) 

Messuilla oli mukavasti vilskettä! Messuilla vieraili 1500 kävijää ja näytteilleasettajia messuilla oli 60. Messujärjestäjät Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy ja Alajärven kaupunki kiittävät näytteilleasettajia, messuvieraita sekä pääyhteistyökumppaneita!  

Alueen seuraavat messut ovat Soinin Luonto- ja Erämessut 10.6.2023 

Linkki Torstai-lehden juttuun (25.5.2022)

Scroll to Top