ASUMISTA JA HYVINVOINTIA’22 -MESSUT ALAJÄRVELLÄ

Lauantaina 21. toukokuuta Alajärven monitoimihallissa järjestettävien Asumista ja hyvinvointia’22 -messujen ohjelma on valmis ja messujärjestäjät ovat valmiina vastaanottamaan kävijöitä runsain määrin. Asumista ja hyvinvointia’22 -messut kokoavat alueen toimijat yhteen jo yhdeksättä kertaa. Alun perin nyt järjestettävät messut oli määrä järjestää keväällä 2020, mutta koronapandemia siirsi messuja eteenpäin. Terveysturvallisuus on otettu huomioon Asumista ja hyvinvointia’22 -messujen suunnittelussa ja toteutuksessa, mahdollistaen miellyttävän messukokemuksen niin kävijöille kuin näytteilleasettajillekin.

Messujen teemaksi palasi asuminen ja hyvinvointi

Alajärven kaupunki on viime vuosina panostanut runsaasti liikuntarakentamiseen ja sen mukanaan tuomaan hyvinvointiin. Koronan jälkeisenä aikana hyvä, sujuva ja tasapainoinen arki on yhä merkittävämmässä roolissa ihmisten elämässä. Arjen hyvinvointia korostetaan myös messujen ohjelmassa sekä näytteilleasettajien monimuotoisessa tarjonnassa. Ohjelmasisältöihin on nostettu tänä vuonna erityisesti paikallinen osaaminen mm. puurakentamiseen keskittyvän paneelikeskustelun, sisustuksen trendikatsauksen sekä hyvinvointivinkkien muodossa. Vapaa-ajan voimavaroista ammentaa myös tilaisuuden keynote-puheenvuoron pitävä yrittäjänä ja kiipeilijänä tunnettu Veikka Gustafsson. Tilaisuuden juontamisesta ohjelmalavalla vastaa TV:stä tuttu Joanna Kuvaja.

Pääyhteistyökumppaneina viisi paikkakunnan yritystä

Tällaisessa mittakaavassa toteutettu tapahtuma vaatii hyvät taustajoukot. JPYP:n kanssa messujen toteutuksessa yhteistyössä toimii Alajärven kaupunki. Kaupungin vapaa-aikatoimi yhteistyössä MLL Alajärven sekä Alajärven 4H-yhdistys ry:n kanssa järjestävät hallin yu-alueella toiminnallista tekemistä lapsille ja nuorille muun muassa iWall -peliseinän, askartelupajan sekä temppuradan muodossa.

Alajärven Osuuspankki ja OP Koti, Alajärven Puhelinosuuskunta ja Euronics Alajärvi, Alajärven Sähkö Oy, Finnlamelli Oy ja K-Rauta Alajärvi ovat Asumista ja hyvinvointia’22 -messujen pääyhteistyökumppanit. Kaiken kaikkiaan näytteilleasettajia rakentamisen, remontoinnin, hyvinvoinnin ja vapaa-ajan eri osa-alueilta on messuilla yhteensä 50.

Messut seurantaan somessa ja paikallislehdissä

Asumista ja hyvinvointia –messuilla on oma tili Facebookissa, jossa tapahtumaa ja sen sisältöjä sekä pääyhteistyökumppaneita on tuotu esiin eri keinoin. Viimeisinä päivinä ennen tapahtumaa sometilillä nostetaan muun muassa tulevia ohjelmasisältöjä, tekemistä ja näkemistä messuilla. Messujen ohjelma on nähtävillä tapahtumasivulla JPYP:n verkossa sekä paikallislehtien messuviikon numerossa.

Ohjelma ja lisätietoja messuista sekä näytteilleasettajista
https://www.jpyp.fi/tapahtumat-kaikki/asumista-ja-hyvinvointia-messut/

Scroll to Top