Infotilaisuus CNC – rekry-/täsmäkoulutuksesta 2.9.2021 klo 8.00

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu vastaa huutoon ja järjestää alueensa yritysten tarpeisiin räätälöidyn CNC-koulutuksen.

Tälläkin hetkellä JPYP:n alueen yrityksissä on CNC-osaajille useita paikkoja auki, mutta niistä uupuu tekijät. Vastatakseen alueensa yritysten huutoon JPYP, TE-Palvelut ja Jamin Palvelut Oy järjestävät yhteistyössä CNC-rekry/täsmä-koulutuksen, jolla osaajapulaa pyritään paikkaamaan. Koulutus on suunnattu niin yritysten nykyisille työntekijöille kuin tuoreille rekrytoinneillekin.

Täsmäkoulutuksella yrityksen nykyinen työntekijä voi täydentää omaa osaamistaan tai rekrykoulutuksen avulla kokonaan uusi kasvo työllistyä yritykseen.

Aiempi kokemus ei ole pakollinen, tavoitteena on saada koulutettava sellaiselle osaamisentasolle, jotta hän omalla työpanoksellaan kykenee vastaamaan yrityksen osaajapulaan. Koulutuksen kesto riippuu siis täysin koulutettavan lähtötilanteesta. Kouluttajina toimii alansa huippuosaajat. Tavoitteena on saada mukaan 5-10 yritystä ja koulutettavaa.

Koulutuksen infotilaisuus järjestetään Teams-kokouksena torstaina 2.9. kello 8.00 Tähän infotilaisuuteen ovat tervetulleita mukaan kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kouluttautumaan CNC-osaajiksi, haluavat täsmäkouluttaa henkilöstöään tai olisivat innokkaita rekrytoimaan CNC-osaajia.

Ilmoittautumiset infotilaisuuteen sähköpostilla: jani.takamaa(a)jpyp.fi

Scroll to Top