8.11. Tapahtuma peruttu!Sparrausta kasvuun. Teemana: Yrityksen myynti & markkinointi sekä tehokkaat verkkosivut


Aika: tiistai 8.11.2022 Klo 17:30-19:30 TAPAHTUMA PERUTTU!
Paikka: Alvariini, Paavolantie 1, 62900 Alajärvi
Mahdollisuus osallistua myös etänä!
Tule kuulemaan mielenkiintoinen kasvutarina huikeasta yrityskasvusta! Illan aikana kuulet hyödyllisiä vinkkejä sekä selkeää boostausta yrityksesi myyntiin ja markkinointiin, lisäksi tuhti tietopaketti mitä lisäarvoa saat yrityksen verkkosivujen kehittämisestä.

Kiinnostaako lisämyynti, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle? Mitä hyötyä yritys voi saada digitaalisilta alustoilta? Onko verkkosivujen, some tilien yms. markkinointi välineiden käytöstä hyötyä?
Yrityksen myynti& markkinointi sekä tehokkaat verkkosivut -sparraustilaisuudessa tarjotaan tietoa, vinkkejä ja kannustusta myynninedistämisestä ja markkinoinnista kiinnostuneille. Osallistuminen on avointa ja maksutonta kaikille yrityskasvusta kiinnostuneille. Tilaisuus sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat verkostoitua Järviseudun yrittäjien kesken tai osallistua ja saada uusia ideoita erilaisista myynnin, markkinoinnin ja yrityksen verkkosivujen mahdollisuuksista.


Ohjelma:
Klo 17:30 Tilaisuuden avaus ja alkukahvit Liisa Peltomaa, JPYP Oy

17.45-18.30 Yrityscase: Hannes Mäkipernaa, Prestige invest

Klo 18.30 – 19.15 Yrityksen verkkosivut, Ville Piri, Kotisivukulma

Klo 19.15- 19:30 Keskustelua ja tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu helposti tästä 3.11.2022 mennessä

Lisätietoja tapahtumasta antaa projektipäällikkö Liisa Peltomaa 0405282561 tai liisa.peltomaa(at)jpyp.fi

Tilaisuus järjestetään osana Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla-hanketta (A78271). Hanke rahoitetaan REACT EU-välineen määrärahoista osana Euroopan Unionin COVID-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia. Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus.

Kasvuyrittäjyys_logobanneri
Scroll to Top