29.4. Nuorten yritysten ilta

Hei sinä tuoreen yrityksen luotsaaja!
Tervetuloa juhlistamaan kanssamme yritysmatkaasi, verkostoitumaan ja saamaan inspiraatiota liiketoimintasi kehittämiseen ja kasvuun! Ilta on suunnattu erityisesti 1 – 3-vuotiaille yrityksille.

Illan aikana kuullaan alueen yrittäjien tarinoita ja kuulumisia bisneksen käynnistämisen alkutaipaleelta, nautitaan maistuvista synttäritarjoiluista, rennosta tunnelmasta sekä kuullaan inspiroiva ja voimaannuttava puheenvuoro Katja Koskimieheltä.

Aika: ma 29.4.2024 klo 18-20
Paikka: Hubi25, Hoiskontie 25, Alajärvi

Ilmoittaudu mukaan 24.4. mennessä tästä


Keynote:
Menestyvä yrittäjä – Johtajuus, toimijuus ja muutoskyvykkyys,
Katja Koskimies, CEO, B.UP Coach

Puheenvuorossaan Katja pureutuu johtajuuden, toimijuuden sekä oman arjen hallinnan teemoihin käytännönläheisesti. Katja kertoo myös omista kokemuksistaan yrittäjyyden alkutaipaleelta.

Mitä johtajuus on? Millaista on aktiviinen toimijuus? Miten johtajuus ja toimijuus vahvistavat yrittäjänä jaksamista sekä yrittäjänä menestymistä? Millainen merkitys on muutoskyvykkyydellä yrittäjän työarjessa? Miten saada oma työarki sujuvaksi? Mihin asioihin keskityt? Mihin tunteeseen jäät kiinni?

Johtajuus ja toimijuus lisäävät yksilöllistä työn hallinnan tunnetta. Työn hallinnan tunne vaikuttaa työhyvinvointiin, motivaatioon ja myös työn tuloksellisuuteen. Johtajuuden ja toimijuuden tasapaino lisäävät yrittäjän onnistumisen kokemustaan työssä sekä vahvistaa työarjen sujuvuutta lisäten hyvinvointia. Myös tunnetasolla. Työyhteisössä resilienssiä voidaan vahvistaa johtajuudella. Hyvää johtajuutta tukemalla tuetaan myös yrityksen vastuullista kasvua ja kehittymistä.

Lisätietoja tilaisuudesta:
Elina Rantalahti
p. 040 191 3130
elina.rantalahti(@)jpyp.fi

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä JPYP:n ja Vastuullisuudella kilpailukykyä (VASKI) -hankkeen kanssa.

Scroll to Top