29.4. Nuorten yritysten ilta

Hei sinä tuoreen yrityksen luotsaaja!
Tervetuloa juhlistamaan kanssamme yritysmatkaasi, verkostoitumaan ja saamaan inspiraatiota liiketoimintasi kehittämiseen ja kasvuun! Ilta on suunnattu erityisesti 1 – 3-vuotiaille yrityksille.

Illan aikana luvassa mm. alustus oman johtajuuden ja liiketoiminnan kehittämisestä coach Katja Koskimieheltä, ajankohtaiset kuulumiset JPYP:ltä ja siitä, millainen mahdollisuus on kasvu yritysostolla. Lisäksi nautimme maistuvista synttäritarjoiluista ja rennosta tunnelmasta.

Aika: ma 29.4.2024 klo 18-20
Paikka: Hubi25, Hoiskontie 25, Alajärvi

Ilmoittaudu mukaan tästä


Keynote:
Menestyvä yrittäjä – Johtajuus, toimijuus ja muutoskyvykkyys,
Katja Koskimies, CEO, B.UP Coach

Puheenvuorossaan Katja pureutuu johtajuuden, toimijuuden sekä oman arjen hallinnan teemoihin käytännönläheisesti. Katja kertoo myös omista kokemuksistaan yrittäjyyden alkutaipaleelta.

Mitä johtajuus on? Millaista on aktiviinen toimijuus? Miten johtajuus ja toimijuus vahvistavat yrittäjänä jaksamista sekä yrittäjänä menestymistä? Millainen merkitys on muutoskyvykkyydellä yrittäjän työarjessa? Miten saada oma työarki sujuvaksi? Mihin asioihin keskityt? Mihin tunteeseen jäät kiinni?

Johtajuus ja toimijuus lisäävät yksilöllistä työn hallinnan tunnetta. Työn hallinnan tunne vaikuttaa työhyvinvointiin, motivaatioon ja myös työn tuloksellisuuteen. Johtajuuden ja toimijuuden tasapaino lisäävät yrittäjän onnistumisen kokemustaan työssä sekä vahvistaa työarjen sujuvuutta lisäten hyvinvointia. Myös tunnetasolla. Työyhteisössä resilienssiä voidaan vahvistaa johtajuudella. Hyvää johtajuutta tukemalla tuetaan myös yrityksen vastuullista kasvua ja kehittymistä.

Lisätietoja tilaisuudesta:
Elina Rantalahti
p. 040 191 3130
elina.rantalahti(@)jpyp.fi


Scroll to Top