14.2. Aamupalatilaisuus: Sparrausta kasvuun. Teemana: Yritysrahoitus


Aika: ti 14.2.2023 Klo 9-11 
Paikka: Hotelli Alvariini, 62900 Alajärvi
Mahdollisuus osallistua myös etänä!
Tule kuulemaan Finnveran, Alajärven Osuuspankin ja OmaSp:n ammattilaisten kertomana kasvuun tähtäävien yritysten eri rahoitusvaihtoehdoista. Aamun aikana mahdollista myös vaihtaa ajatuksia yrittäjäkollegoiden kanssa.

Kiinnostaako kasvu, mutta et tiedä eri rahoitusvaihtoehdoista?  Haluatko saada ja antaa sparrauksesta apua muiden alueen kasvusta kiinnostuneiden yritysten kanssa? Miten testata oman yrityksen kasvuvalmiutta? Entä mistä löytää vertaistukea ja rohkeutta toteuttaa omat kasvuun tähtäävät ideat?
Kasvuyrittäjyyden rahoitus mahdollisuudet -sparraustilaisuudessa tarjotaan tietoa, vinkkejä ja kannustusta yrityksen kasvusta kiinnostuneille. Osallistuminen on avointa ja maksutonta kaikille yrityskasvusta kiinnostuneille. Tilaisuus sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat verkostoitua Järviseudun yrittäjien kesken tai osallistua ja saada uusia ideoita yrityskasvun mahdollisuuksista.


Ohjelma:
Klo 9-n.11 Aamukahvit ja alkusanat JPYP:n Liisa Peltomaa, jonka jälkeen kuullaan puheenvuorot Finnveran Kari Hytöseltä, Alajärven Osuuspankin Ari-Matti Rintalalta ja Alajärven Oma SP:n Helena Marjomäeltä ja Antti Varilalta.

Ilmoittaudu helposti tästä 13.2 mennessä

Lisätietoja tapahtumasta antaa projektipäällikkö Liisa Peltomaa 0405282561 tai liisa.peltomaa(at)jpyp.fi

Tilaisuus järjestetään osana Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla-hanketta (A78271). Hanke rahoitetaan REACT EU-välineen määrärahoista osana Euroopan Unionin COVID-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia. Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus.

Kasvuyrittäjyys_logobanneri
Scroll to Top