Täällä on töitä muillekin

Tekevälle löytyy työtä

Palveluverkko tarjoaa monipuolisia töitä osaaville ammattilaisille. Alueellemme on keskittynyt valtava erilaisten yritystenkirjo, pienistä yhden ihmisen yrityksistä suurempiin teollisuuden yhtiöihin. Täällä yritykset ovat kiinteästi sitoutuneet alueeseensa ja kantaa vastuunsa. 

Avoimet työpaikat

Alajärvi, Evijärvi, Kyyjärvi, Lappajärvi, Perho, Soini ja Vimpeli


 

Arki on helppoa ja sujuvaa

Alueen yrityksistä löytyy tekevälle töitä

Harrastukset ovat edullisia

Tervetuloa Super-Suomeen!

Kuuntele Tervetuloa Super-Suomeen podcastsarja

Jakso 1.

Mikä ihmeen Super-Suomi?

Super-Suomeen kuuluu Alajärvi, Evijärvi, Kyyjärvi, Lappajärvi, Perho, Soini ja Vimpeli. Yrittäjät muodostavat alueelle vahvan selkärangan ja Super-Suomessa työttömyysluvut ovat Suomen alhaisimpia.

Jakso 2.

Super-Suomessa on työtä ja tilaa muillekin

Super-Suomi toivottaa uudet asukkaat sekä paluumuuttajat lämpimästi tervetulleeksi. Täällä on työtä ja tilaa muillekin!

 

Jakso 3.

Asuminen on edullista ja palvelut lähellä

Vaikka Super-Suomi koostuu pienistä paikkakunnista, kaikki tarvittavat palvelut on helposti saatavilla. Pienemmillä kustannuksilla asut Super-Suomessa väljemmin kuin kaupungissa. Arki on helppoa ja sujuvaa!

Jakso 4.

Turvallinen ympäristö myös rocktähdelle

Super-Suomi tarjoaa turvallisen asumisympäristön maailmanluokan rocktähdelle, mutta myös tehokkaan ja inspiroiva ympäristön työskentelyyn hänen bändikavereille.  Kattavien tietoliikenne yhteyksien ansiosta Super-Suomessa  tarvittaessa koko maailma on läsnä.

Jakso 5.

Super-Suomessa moni asia on mahdollinen

Super-Suomen hyvät tietoliikenneyhteydet mahdollistavat työntekemisen toiselle puolen Suomea tai vaikkapa ympäri maailmaa.  Samaan aikaan voimaannuttava luonto on heti oven takana. Super-Suomessa viihtyy niin tohtorit,  maailmanluokan rocktähdet kuin huippu-urheilijatkin.

Tutustu muutamiin alueemme suurimpiin työllistäjiin

Digilehti

Täällä on töitä muillekin-digilehdestä löydät koottuna tarinoita Super-Suomen suurimmista työllistäjistä. 

7 työnantajatarinaa,  7 työntekijätarinaa ja 7 kuntaa, joista jokainen toivottaa uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi!

Yritys- ja palveluhakemisto

Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Soini ja Vimpelin yritys- ja palvelutarjontaan pääset tustustumaan JPYP:n yrityspalveluhakemisssa.

Tutustu Super-Suomen kuntiin

Alajärvi, Evijärvi, Kyyjärvi,
Lappajärvi, Perho, Soini ja Vimpeli

"Olen matkustanut maapallon kaikilla mantereilla elämäni aikana. Asunut useissa eri isoissa kaupungeissa Suomessa niin etelässä kuin pohjoisessa. Tämän perusteella uskallan sanoa, että Alajärveltä löytyy kaikki se mitä ihminen tarvitsee elämiseensä. Kaiken lisäksi meitä ympäröi puhdas luonto ja turvallinen elinympäristö. Asioita, jotka muuttuvat täällä itsestäänselvyydeksi."

Itseään suuremmassa kunnassa päivät soljuvat ruuhkattomasti. Pohjalainen yhteisöllisyys elää vahvana ja yrittäjähenki väkevänä. Täällä elämä on niin kuin pitää, kaiken ikää. Tervetuloa takaisin. Tai ensimmäistä kertaa. ”

”Kyyjärvellä voit nauttia samalla rahalla leveämmästi. Tarjoamme edullista ja turvallista asumista luonnon keskellä lukuisten harrastusmahdollisuuksien myötä. Tarjolla on vapaita omakotitontteja omalla rannalla.”

Täällä ihmisen on hyvä asua ja elää. Ei tarvitse jonottaa ruuhkissa, saa hengittää maailman puhtainta ilmaa, kylpeä ainutlaatuisen järvemme vedessä. Täällä on tilaa rakentaa suurempikin talo perheelle ja tarjota lapsilleen erinomainen perusopetus, ammattikoulutus taiSuomen ainoa geolukio. Tervetuloa Lappajärvelle jäädäksesi!

”Perhon kunnan tunnuslause
"Koti ja työ Perhossa" tiivistää osuvasti perholaisen elämänmenon: Turvallinen ja viihtyisä asuinympäristö, erinomaiset palvelut, työtä ja toimeentuloa luonnon ympäröimänä ja yhteisöllisessä ilmapiirissä.”

” Meillä arki sujuu ja luonto tarjoaa elämyksiä."” Oletpa sitten yrittäjä, työtä etsivä, keksijä, sijoittaja, kesäasukas tai maalle muutosta haaveileva, Vimpeli toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja tarjoaa ympäristön, jossa menestyt."

Vapaat asunnot

Myytävät asunnot

Alajärvi, Evijärvi, Kyyjärvi, Lappajärvi, Perho, Soini ja Vimpeli

Etuovi.comissa

Myytävä asunnot

Alajärvi, Evijärvi, Kyyjärvi, Lappajärvi, Perho, Soini ja Vimpeli.

Oikotiellä

Vapaat toimitilat

Alueellamme on pohjalainen tekemisen meininki. Monet Järvi-Pohjanmaan yritykset ovatkin kasvaneet pienistä perheyrityksistä kansainvälisiksi toimijoiksi.

Täällä viihtyy sekä pienet että isot yritykset. Sijoitu sinäkin tänne!

”Järvi-Pohjanmaan toimitilapalvelu tarjoaa hyvän alustan kohteidemme markkinointiin. JPYP:n avustuksella yrittäjät ja yrittäjiksi aikovat saavat kohteiden lisäksi tärkeää tietoa alueen elinkeinoelämän ja toimintaympäristön eduista ja mahdollisuuksista.”

– Anne Mäkelä, toimitusjohtaja OP

Materiaalin tälle sivulla on tuottanut ja koostanut Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun hallinnoima ja Aisaparin rahoittama Työ etsii tekijäänsä -hanke

Scroll to Top