Yrittäjän lentävä lähtö SoMeen 29.9

Yrittäjän lentävä lähtö someen

Etkö kerennyt mukaan? Pyydä tallenne Anniinalta: anniina.heikkila(at)jpyp.fi!

Tuntuuko siltä, ettet tiedä miten hypätä digitaalisen markkinoinnin maailmaan? Kaipaatko rohkaisua ja vinkkejä alkuun pääsemiseen?

Tule mukaan mielenkiintoiseen iltapäivään verkossa, jossa pitkän linjan yrittäjä Sanna Jylänki kertoo kansankielisesti markkinoinnista sosiaalisessa mediassa. Sisältö on paitsi opettavaa ja tietopitoista, myös erittäin viihdyttävää ja herättelevää!

Valmennus järjestetään Gotomeeting- alustalla, joka ei vaadi, että tietokoneelle asennetaan mitään ohjelmia. Voit liittyä mukaan helposti verkossa! Valmennus tallennetaan, ja tallenne lähetetään kaikille osallistuneille koulutuksesta seuraavana päivänä. Eli ei haittaa, jos et kerkeäisikään paikalle oikeaan aikaan – voit katsoa tallenteen silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Valmennus järjestetään 29.9 klo. 17-20.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimistään 29.9 klo. 14.00!

Sanna Jylängin sydämen asiana on yrittäjyys ja etenkin pienyrittäjien sparraaminen. Sanna on toiminut yrittäjänä jo 15 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta Redesan Oy:ssä. Redesan toimii pienyrittäjien päänä ja olkapäänä tarjoten niin yrittäjyydessä tarvittavaa tietotaitoa kuin henkistä tukea yrittäjäarkeen. Sanna on lisäksi näyttelijä, ja hänen valmennuksensa herskyvätkin energiaa, innostusta ja huumoria vahvalla elämänkokemuksella ja ammattitaidolla höystettynä!

 Tutustu Sanna Jylänkiin ja hänen yritykseensä Redesaniin!

Työpajat järjestetään osana Etelä-Pohjanmaan Liiton rahoittamaa ”Yritystoiminnan kehittäminen muuttuneessa toimintaympäristössä”- hanketta. Lue lisää hankkeesta tästä linkistä. Lisätietoja työpajasta antaa Anniina Heikkilä. Katso yhteystiedot yhteystieto- sivulta.

Scroll to Top