PERUTTU -Kasvun aamu 9.11.

Haaveiletko yritystoiminnan laajentamisesta? Kaipaatko käytännön vinkkejä yrityskaupan läpivientiin tai oletko kiinnostunut B2B markkinoinnin ajankohtaisista teemoista? 

Kehitysjohtaja Mikko Isoniemi JPYP Kasvun aamun vieraana 9.11. Hotelli Alvariinissa. Tilaisuuden teemana yrityksen liiketoiminnan laajentaminen ja kasvu

Marraskuun JPYP:n Kasvun aamuun saapuu puhujaksi Myynninmaailma Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja sekä Ilkka-Yhtymä Oyj:n kehitysjohtaja Mikko Isoniemi.   

Maittavan aamupalan lomassa kuullaan Myynninmaailman kasvutarinaa ja Ilkka-Yhtymän kuulumiset Mikon kertomana. Luvassa on vinkkejä ja oppeja matkan varrelta oman liiketoiminnan kasvuun ja yrityskaupan suunnitteluun. Keskustelussa sivutaan myös markkinoinnin sekä B2B myynnin trendejä, joten luvassa on takuulla inspiroiva setti! 

Ohjelma:
Klo 8.00-8.30 Aamupalaa ja verkostoitumista
Klo 8.30-9.15 Keynote, Mikko Isoniemi
Klo 9.15 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Kasvun aamun vieraana Ilkka-Yhtymä Oyj:n kehitysjohtaja Mikko Isoniemi
Mikko Isoniemi, kehitysjohtaja Ilkka-Yhtymä Oyj ja hallituksen puheenjohtaja Myynninmaailma Oy

Kuka Mikko?  Mikko Isoniemi on toiminut noin 20 vuotta markkinoinnin, erityisesti digimarkkinoinnin, ja myynnin kehittämisen parissa. Alajärveläislähtöinen Isoniemi tunnetaan myös hallitusaktiivina, joka on auttanut satoja kasvuun tähtääviä yrityksiä parantamaan myynnin, markkinoinnin ja johtamisen käytäntöjä. Isoniemen vuonna 2011 perustama Myynninmaailma Oy on reilussa kymmenessä vuodessa kasvanut kolmen paikkakunnan ja yli 40 asiantuntijan B2B -markkinointitoimistoksi.  Ilkka-Yhtymän kehitysjohtajana Isoniemi vastaa yrityksen liiketoiminnan kasvusta ja yrityskauppaprosessin kehittämisestä. 

JPYP Kasvun aamu on uusi kasvuteemainen aamutilaisuuksien sarja. Kasvun aamussa yrittäjä kertoo yrittäjälle tarinaansa kasvusta, sen hallinnasta ja oivalluksista matkan varrella. Kasvun aamuissa keskustellaan moniuloitteisesti kasvuyrittäjyydestä haasteineen ja mahdollisuuksineen. 

Scroll to Top