24.2. Unen, stressinhallinnan ja palautumisen kulmakivet

Talvella ja keväällä 2022 tulemme järjestämään sarjan yrittäjien ja työyhteisöjen hyvinvointiaamuja, jossa käymme läpi erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja – palautuminen, mielen hyvinvointi ja positiivinen ajattelu, itsensä johtamien, ravitseminen ja liikunta. Osa tilaisuuksista on etänä ja osa livenä/hybridinä, riippuen vallitsevasta tilanteesta. Muista tilaisuuksista tullaan informoimaan viikolla 6.

Aloitamme hyvinvointiteemaisen sarjan alan raudankovalla ammattilaisella, kun Joni Jaakkola Optimal Performancesta tulee kertomaan unesta, stressinhallinnasta ja palautumisesta. Tilaisuus järjestetään kokonaan etäyhteyksillä. Optimal Performance on toiminut hyvinvoinnin sanansaattajina jo vuodesta 2010 asti, ja he järjestävät erilaisia hyvinvointivalmennuksia yli 100 vuodessa. Joni lupaakin, että odotettavissa ei ole rutikuivia kalvosulkeisia vaan rennonletkeää, elämänmakuista ja huumorillakin höystettyä asiaa ja konkreettisia ohjeita jokaisen arkeen heti vietäväksi. Lue lisää Optimal Performancesta ja Joni Jaakkolasta.

Jokainen ihminen kokee jossain vaiheessa elämäänsä kiirettä ja kuormitusta, joka vaikuttaa uneen ja palautumiseen. Tämä valmennus onkin suositeltava siis ihan kaikille, ja yrittäjät voivat ottaa mukaan myös työkaverinsa! Valmennus on maksuton kaikille Järvi-Pohjanmaan yrittäjille ja heidän työntekijöilleen (Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi, Soini, Vimpeli). Tilaisuudesta tulee tallenne ilmoittautuneille. Valmennus järjestetään osana Etelä-Pohjanmaan Liiton rahoittamaa ”Yritystoiminnan kehittäminen muuttuneessa toimintaympäristössä” -hanketta.

Scroll to Top