Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP)

JPYP tuottaa yritys- ja aluekehityspalveluja Etelä-Pohjanmaan itäosassa. Jäsenkuntiamme ovat Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi, Soini ja Vimpeli. JPYP tukee alueen yritysten kasvua ja uuden yritystoiminnan syntymistä alueelle.

Tavoitteenamme on lisätä Järvi-Pohjanmaan alueen elinvoimaa auttamalla yritystäsi menestymään.
Autamme luottamuksellisesti ja maksuttomasti alueen yrityksiä niiden kaikissa elinkaaren vaiheissa aina perustamisesta kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Aluekehitystä toteutamme aktiivisen hanketoiminnan avulla, jonka painopisteenä on kilpailukykyisemmän toimintaympäristön luominen yrityksille sekä alueen veto- ja pitovoiman kasvattaminen.

Palvelut yrityksille

Tarjoamme maksutonta yritysneuvontaa toimialueemme yrityksille niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa

Yrityksen perustaminen

Kun haaveilet yrittäjyydestä, autamme sinut alkuun. Hyvin suunniteltu liiketoiminta avaa mahdollisuudet kannattavan liiketoiminnan aloittamiseen. 

>> Lue lisää palveluista aloittaville yrityksille

Palvelut toimiville yrityksille

Kun tarvitset apua toiminnan kasvamiseen tai mukautumiseen markkinoilla, yritysneuvojamme auttavat sinua. Tarpeita voivat olla esimerkiksi uusien koneiden, laitteiden tai toimitilojen hankkiminen kasvavan kysynnän johdosta. Jos tähtäät vientiin ja kansainvälisille markkinoille tai suunnittelet uuden henkilöstön palkkaamista, autamme sinua. 

>> Lue lisää palveluista toimiville yrityksille

Yrityksen omistajanvaihdos

Yrittäjä – oletko miettinyt, mitä yrityksellesi tapahtuu viiden vuoden päästä? Yrityksen omistajanvaihdos on usein pitkä prosessi, johon olisi syytä valmistautua hyvissä ajoin ennen kuin myyminen on edes ajankohtaista. Yritysneuvojamme auttavat sinua valmistamaan yrityksesi myyntikuntoiseksi.

Myös valmiin yrityksen ostaminen on hyvä tapa aloittaa yrittäjänä tai laajentaa liiketoimintaa. 

>> Lue lisää yrityksen omistajanvaihdoksesta

Toimintaympäristön kehittäminen

Toimimme alueen elinkeinoelämän ja toimintaympäristön kehittäjänä. Tuemme alueen yritysten kasvua ja uuden yritystoiminnan asettumista alueelle, ja viestimme alueen tarjoamista työ- ja yritysmahdollisuuksista. Haemme kehittämistarpeeseen parhaan osaamisen, välineet ja yhteistyökumppanit.

Käynnissä olevat kehittämishankkeet:

>>Yrityskaupat käyntiin -ryhmähanke

>>Uusilla matkailutuotteilla matkailijoita Etelä-Pohjanmaalle -yritysryhmähanke

>> Think Big! Kasvuyrittäjyyden edistäminen Etelä-Pohjanmaalla -ryhmähanke

>> KasvuDATA -Järvi-Pohjanmaa

>> eRural resilience

Sosiaalinen media

🌼🌼🌼
Heinäkuussa monet lomailee, mutta meillä JPYP:llä palvellaan teitä alueen yritysasiakkaita ja yrittäjiksi aikovia läpi kesän!
Kesällä tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta:
👉 info@jpyp.fi

#järvipohjanmaa #alajärvenkaupunki #evijärvenkunta #lappajärvenkunta #soininkunta #vimpelinkunta #yritysneuvonta #yrittäjänarjessa #jpyp #lomalla #palvelupelaa

Tänäänkin on hyvä päivä työskennellä Hubissa. Yhteisöllinen työtila Hubi25 sijaitsee Alajärvellä Hoiskontiellä JAMIn tiloissa. Maksutta käytössäsi on oma työpiste, jossa mm. sähköpöytä, telakka ja näyttö. Töitä voi tehdä myös sohvalla järvimaisemasta nautiskellen. Hubi on avoinna kesäaikaan arkisin 08.15-15.45.

Lisätietoja linkistä
https://jamin.fi/tietoa-jamista/hubi25/

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! 🙂

Tänäänkin on hyvä päivä työskennellä Hubissa. Yhteisöllinen työtila Hubi25 sijaitsee Alajärvellä Hoiskontiellä JAMIn tiloissa. Maksutta käytössäsi on oma työpiste, jossa mm. sähköpöytä, telakka ja näyttö. Töitä voi tehdä myös sohvalla järvimaisemasta nautiskellen. Hubi ...on avoinna kesäaikaan arkisin 08.15-15.45.

Lisätietoja linkistä
https://jamin.fi/tietoa-jamista/hubi25/

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! 🙂

Tänään JPYP onnittelee erityisesti Vimpelin kunnan eläköityvää hallinto- ja talousjohtajaa Seija Kinnusta. Kiitos Seija hyvästä työstäsi vuosien varrella! Kiitos viisaista näkemyksistäsi, kiitos halustasi edistää yhteisiä asioita ja kiitos huumoristasi. Kanssasi on ollut mukava ...tehdä yhteistyötä. Leppoisan lokoisia eläkepäiviä!

Kuvassa Seijaa onnittelevat JPYP:ltä Vesa Alanko-Luopa ja Elina Rantalahti

@vimpelinkunta

🌼🌼🌼

Heinäkuussa monet lomailee, mutta meillä JPYP:llä palvellaan teitä alueen yritysasiakkaita ja yrittäjiksi aikovia läpi kesän!

Kesällä tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta:
👉 info@jpyp.fi

#järvipohjanmaa #alajärvenkaupunki ...#evijärvenkunta #lappajärvenkunta #soininkunta #vimpelinkunta #yritysneuvonta #yrittäjänarjessa #jpyp #lomalla #palvelupelaa

Scroll to Top