Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Toimitusjohtajamme tervehdys vuoden päättyessä


15.12.

Kulunut vuosi on ollut varsin poikkeuksellinen. Ei varmasti monikaan arvannut vuosi sitten, mitä on tulossa. Nyt on kuitenkin valoa tunnelin päässä, ja toivottavasti ensi vuoden aikana pääsemme kiinni ”uuteen normaaliin”. Maailma tuskin on saman näköinen kuin ennen pandemiaa, mutta ainut suunta on eteenpäin.

 

Myös meillä JPYP:ssä kulunut vuosi on ollut normaalista poikkeava. Maaliskuusta lähtien yhteydenotot ja koronaneuvonta on ollut varsin vilkasta. Tilanne erityisesti palvelualan yrityksissä, jotka usein ovat yksinyrittäjien vetämiä, vuosi on ollut raskas. Toivomme voimia jaksamiseen. Alueen teollisuussektorin osalta tilanne ei muodostunut niin pahaksi taloudellisesti kuin keväällä ennustettiin. Yrittäjät ovat selviytyjiä.

 

Kuluneen vuoden aikana olemme yhtiössä neuvotelleet omistajien kanssa uudesta osakassopimuksesta ja uudesta toimintamallista, joka otetaan käyttöön ensi vuoden alussa. Uudessa mallissa korostuu yritysneuvojien omien osaamis- ja vahvuusalojen käyttö entistä laajemmin koko yhtiön toimialueella. Edelleen olemme vahvasti mukana omistajayritysten ja omistajakuntien elinvoimatyössä. Tulevaisuudessa kiinnitämme yhä parempaa huomiota palvelujemme löydettävyyteen ja viestintään. Myös jatkossa JPYP:llä on toimipisteet Alajärvellä, Lappajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä. Haluamme pitää kynnyksemme erittäin matalana, olipa kyseessä sitten alkava tai kasvua ja kansainvälisyyttä tavoitteleva yritys. Palvelumme ovat jatkossakin maksuttomia toimialueemme yrityksille ja yritystoimintaa suunnitteleville kuntalaisille.

 
Toivotamme asiakkaille ja yhteistyökumppaneille
Rauhallista Joulua ja Menestystä Vuodelle 2021

 

Vesa Alanko-Luopa


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito