Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Elinvoimainen Soini vuonna 2030 -nuorten kirjoituskilpailu (8.1-23.2.2018)


04.01.

Soinilaisille yläaste ikäisille nuorille suunnattu kirjoituskilpailu. Nuoret ovat tulevaisuudessa yksi suurimmista kunnallisten palvelujen käyttäjäryhmistä ja siksi heidän mielipiteillään on merkitystä. Kirjoitelmilla kunnioitetaan Soinin 150vuotista juhlavuotta ja osallistujat antavat oikeudet käyttää tekstejä mahdollisessa mainonnassa tms.

 

Kirjoituskilpailun järjestää Elinvoimaa kuntiin –hanke yhteistyössä Soinin yhtenäiskoulun äidinkielen lehtori Maria Joensuun ja kulttuurivaikuttaja Leena Valkeuksen kanssa. Kirjoituskilpailu alkaa 8.1.2018 ja päättyy 23.2.2018. Esikarsinta tuomareina toimivat Maria Joensuu, Leena Valkeus ja Tiina Pelkonen. Päätuomarina on Soinin kunnanjohtaja Juha Viitasaari. Alajärven Osuuspankki lahjoittaa voittajalle 100 € sekä toiselle ja kolmannelle 50 €. Voittajat julkaistaan ja palkitaan Soinin 150-vuotis juhlassa 29.5.2018. Tämän lisäksi voittajan kirjoitelma on tarkoitus lukea juhlassa puheena. 


Kirjoituskilpailun aiheena on Elinvoimainen Soini vuonna 2030. Millainen olisi houkutteleva Soini, jonne haluaisit palata opiskelujesi jälkeen? Kirjoituksissa arvostetaan positiivista elämänkatsomusta, yhteistyön voimaa ja elinvoimaisuutta. Elinvoimaisuutta voi tarkastella monesta näkökulmasta, esimerkiksi työllisyys, asuminen, palvelut, luonto, ihmiset jne.

Kirjoitelman pituus on noin 1 sivu (teksti koko 12, max. 3 000 merkkiä tai 400 sanaa). Äidinkielen lehtori Maria Joensuu kerää kirjoitelmat keskitetysti ja parhaimmat kirjoitetaan sähköiseen muotoon ja lähetetään osoitteeseen tiina.pelkonen@jpyp.fi. Lisääthän dokumenttiin myös nimesi, yhteystietosi ja luokkasi.

Elinvoimaisia kirjoitelmianne odottaen,

Tiina Pelkonen Elinvoimaa kuntiin –projektipäällikkö

puh. 040 670 4619

tiina.pelkonen@jpyp.fi
 


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito