Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Ilmoittautuminen Liikunta- ja hyvinvointimessuille

Liikunta- ja hyvinvointimessut Alajärvellä 25.4.2020

Tämän sivun kautta voitte ilmoittautua näytteilleasettajaksi Liikunta- ja hyvinvointimessuille Alajärvelle. Messut järjestetään lauantaina 25.4.2020 klo 09.30-16.00 uudella Monitoimihallilla (Urheilutie 2)  ja sen lähialueella.

 

Alla olevalla lomakkeella voitte valita itsellenne sopivan messuosaston. Osastot sisältävät lattian suojamaton, takaseinän ja isoissa päätyosastoissa kevyet metallirakenteet, joilla esittelypaikka rajataan. Mikäli tarvitsette sähköliittymän osastollenne, voitte valita sen kohdassa 2. Sähköliittymä. Huomioittehan, että sähköliittymää ei ole mahdollista saada joka paikkaan.

 

Mikäli toivotte tiettyä sijaintia osastollenne, niin teidän kannattaa olla yhteydessä messumyyjään (tiedot alla) ja tarkistaa ensin tämän sivun messulogon yläpuolella olevasta linkistä messujen varaustilanteen. Muutoin JPYP pidättää itsellään oikeudet sijoittaa teidän parhaiten soveltuvalle kohdalle ilmoittamienne tietojen perusteella.

 

Lopullinen tieto osastonne sijainnista ja muusta messuihin liittyvästä informaatiosta toimitetaan teille messupaketin yhteydessä noin 2 viikkoa ennen messuja.

 

Tapahtumaan on vierailijoilla vapaa pääsy. Kannattaakin varautua siihen, että kävijämäärä ylittyy reilusti edellisistä messuista. Viime kerrallahan Alajärvellä vuonna 2017 päästiin noin 3000 vierailijaan, tällä kertaa tavoite on 5000 vierailijaa!

 

Messujen varaustilanne

 

Messujen myyntiesite

 

Lisätietoja: Messumyyjä Eetu Puntala, messut@jpyp.fi tai p. 040 758 2849

 

1. Messuosaston valinta (alv 0%) *

Messujen aluekartta

 

Muut osastokoot sopimuksen mukaan.

 

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

 

2. Sähköliittymä 230V, 50 euroa/ osasto (alv 0%) *
*
*
*
7. Sähköpostiosoite *
*

9. Osoitetiedot

*
*
*
Yrittäjäjärjestön jäsenyys *
Pakolliset kentät * 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito