Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Tapahtumat

Uudella energialla vuoteen 2021 - Etävalmennus
Zoom
21.1.2021

 

 

Suurten muutosten jälkeen syntyy aina uutta, mutta miten voin valjastaa muutoksen menestyksekseni?

 Starttaa vuosi 2021 yrittäjille ja toimihenkilöille suunnatuilla valmennuksilla, jotka tarjoavat sinulle konkreettisia keinoja pitämään energiatasosi korkealla, ja hyödyntämään ketterästi tämä aika yrityksesi kehittämiseen. 

 

Yhteistyössä IWELLOn kanssa toteutamme Järvi-Pohjanmaan yrittäjille 2 maksutonta etävalmennusta. Kyseessä ei siis ole webinaari, joissa ollaan vain pelkkänä korvana, vaan tällä kertaa ruudun takana laitetaan yrittäjän kynä sauhuamaan  Molemmat valmennukset ovat tiukkoja tunnin paketteja, ja ne on myös mahdollista seurata jälkikäteen tallenteena. Koska toinen valmennus on jatkumoa ensimmäiselle, suosittelemme, että yrittäjät osallistuvat molempiin.

 

Valmennuksien sisällöt:

 

 14.1 klo. 18-19: Miten ketterästi hyödynnän tämän ajan yritykseni kehittämiseen? Miten pidän energisen mielen ja uskon tulevaan? Miten voin hallita tilannetta nyt ja tämän jälkeen, ja mihin edes voin vaikuttaa? Tarjolla uusia raikkaampia ajatuksia yritystoimintaan ja yrittäjän ajatusten tueksi.

 

 21.1 klo. 18-19: Miten nukun paremmin? Miten yrittäjänä palaudun stressaavana aikana? Miten pystyn pitämään rutiinit yllä? Miten yrittäjänä pidän tässä tilanteessa omasta jaksamisestani huolta, ja mitkä ovat tärkeimmät ja tutkituimmat keinot? Yleisimpiin askarruttaviin kysymyksiin vastauksia ja toimivia tekniikoita.

 

Tämä valmennus sopii esimerkiksi ..


.. Yksinyrittäjälle, jonka on pidettävä yksin koko pakka käsissä
.. Yrittäjälle, joilla on jo yksi tai useampia apukäsiä palkattu
.. Toimihenkilölle, joka vastaa myös yrityksen kehittämisestä

 

Etävalmennukset pidetään Zoomin kautta. JPYP tarjoaa tukea Zoomin käytössä, mikäli se on yrittäjälle ennestään vierasta.

 

Ilmoittautumiset 12.1 mennessä:

 

 

Tietoa valmentajista: 

 

Henna Kautto: 

 

Henna on IWELLOn perustaja, ja pitänyt työhyvinvointivalmennuksia jo vuodesta 2000 alkaen. Hänet tapaa yleisimmin työhyvinvointivalmennuksissa, joissa puhutaan itsensäjohtamisesta, ajanhallinnasta, organisoinnista ja työn sujuvuudesta, johtamis- ja esimiestyöstä. 

 

"Toimin myös kasvuyritysvalmentajana ja liiketoiminnan strateginen kehittäminen kuuluu osaamiseeni. Katson työhyvinvointia aina investoinnin näkökulmasta. Tarkistan työhyvinvointiprojekteja rakentaessani, että jokainen organisaatio löytää parhaimmat työhyvinvointia edistävät menetelmät, joka on suora sijoitus yrityksen tulevaisuuteen."

 

Sanna Jämsén: 

 

Sanna on psyykkinen ja fyysinen valmentaja, joka on erikoistunut kehon, mielen ja niiden yhteisvaikutuksen valmentamiseen sekä vuorovaikutuksen ja tiimihengen kehittämiseen.

 

"Valmennan yksilöitä ja tiimejä katsoen hyvinvointia laaja-alaisesti ja yhteisvaikutuksien näkökulmista yhdistäen liikunnan, ravitsemuksen ja palautumisen sekä psyykkisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn yhdeksi kokonaisuudeksi."

 

Lue lisää: https://www.iwello.fi/

 

Valmennus on osa AKKE- hanketta, ja se on Etelä-Pohjanmaan Liiton rahoittama. 

  «Takaisin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito